Lifestyle|14.05.2019 11:44

Πάολα: Η sold-out συναυλία στη Νέα Υόρκη και η εμφάνιση που σχολιάστηκε (pics+vid)

Newsroom

Μετά τη διαμάχη της με τον Νότη Σφακιανάκη και την αποχώρησή της από το σχήμα του Γκάζι Live και αφού προκάλεσε συζητήσεις με την πρόσφατη δήλωσή της «Ορκίζομαι ότι δεν είμαι τσιγγάνα» η Πάολα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου ενθουσίασε το κοινό κάνοντας μια αποκαλυπτική live εμφάνιση. Η Πάολα εμφανίστηκε στη σκηνή της Νέας Υόρκης με αποκαλυπτικό κορμάκι, στο πλαίσιο περιοδείας που κάνει αυτό το διάστημα σε Αμερική και Καναδά.

Η λαϊκή τραγουδίστρια που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα για τις ερμηνευτικές της ικανότητες επέλεξε για την εμφάνισή της μία maxi διαφάνεια και από μέσα ένα κορμάκι σε μεταλλικές αποχρώσεις. 

Η Πάολα εμφανίστηκε στο Melrose Ballroom της Νέας Υόρκης, το οποίο πλημμύρισε με θαυμαστές της. Την Πάολα συνόδευσε στην πίστα ο νεαρός τραγουδιστής και σύζυγος της ηθοποιού Τζένης Θεωνά, Δήμος Αναστασιάδης. Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς η Πάολα επέλεξε να φορέσει κόκκινα, ένα κροπ μπλουζάκι, μάξι κλος φούστα με σκίσιμο και ασορτί μπότες. Τα τραγούδια της σήκωσαν το κοινό στην πίστα.

Η συναυλία της Πάολας στη Νέα Υόρκη ήταν sold out και ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν οι Πάνος Μουζουράκης και Χρήστος Βασιλόπουλος που αυτό τον καιρό ζουν στην Αμερική.

Δείτε φωτογραφίες:

Πάολα (NDP)
Πάολα (NDP)
Πάολα (NDP)
Πάολα (NDP)
Πάολα (NDP)

Η Πάολα πόσταρε στιγμιότυπα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αλλά φωτογραφίες ανήρτησαν και όσοι ήταν εκεί και διασκέδασαν με τις επιτυχίες της:

T
 
T
T
ΠάολαΝέα ΥόρκηΚαναδάςπεριοδεία