Μάνος Ιωάννου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου σ' έναν φίλο»
NewsroomΟ Μάνος Ιωάννου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ανοίγοντας τη συζήτηση τόσο για τη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και για την ευαίσθητη υπόθεση της εκδικητικής πορνογραφίας.
Αναφερόμενος στον συνάδελφό του, δήλωσε: «Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι και επικοινωνούμε. Είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι καλά. Δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου σ' έναν φίλο».
Σχετικά με τα περιστατικά εκδικητικής πορνογραφίας, ο ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος: «Συνήθως αυτά γίνονται με τη συναίνεση και των δύο. Από τη στιγμή που κάποιος δέχεται να συμμετάσχει, αναλαμβάνει και μέρος της ευθύνης. Δεν είναι σωστό, αλλά χρειάζεται σκέψη και ωριμότητα πριν κάνεις κάτι τέτοιο. Καλύτερα να φιλτράρει κανείς τις πράξεις του, ακόμα κι αν υπάρχει εμπιστοσύνη σε μια σχέση, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».
- Συγκινητικό βίντεο: Ελέφαντες ενώνουν δυνάμεις για να βγάλουν μικρό ελεφαντάκι από το νερό
- Από τον καύσωνα στα επικίνδυνα φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσει» 40άρια ο υδράργυρος
- «Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Άγριοι καβγάδες στα ρωσικά βενζινάδικα λόγω μεγάλης έλλειψης καυσίμων
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πρώην υποψήφια βουλευτής βάζει φωτιά σε χωράφι στα Ίσθμια