Lifestyle|15.05.2019 14:41

Ρούλα Ρέβη για ζήλεια: Έχω ρίξει χαστούκι σε κοπέλα λόγω Αποστόλη (vid)

Newsroom

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει ρίξει χαστούκι σε θαυμάστρια του συζύγου της, Αποστόλη Τότσικα, η οποία «τριβόταν», όπως χαρακτηριστικά είπε, πολύ προκλητικά επάνω του. Η Ρούλα Ρέβη είπε ότι οι γονείς της «κλέφτηκαν» σε πολύ νεαρή ηλικία και η ίδια δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο. Η φωτογράφος περιέγραψε την πρώτη της γνωριμία με τον Αποστόλη Τότσικα, όταν ήταν και οι δύο δεσμευμένοι αλλά ένιωσαν αμέσως ότι η επαφή τους ήταν κάτι διαφορετικό. Αναφορικά με τη ζήλια είπε:

«Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη. Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ο Αποστόλης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Στην αρχή λίγο ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησίαζαν. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουν. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει», δηλώνει η Ρούλα Ρέβη, η οποία είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό και έχουν αποκτήσει δίδυμα. 

«Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… άντε στο διάολο. Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε», πρόσθεσε η Ρούλα Ρέβη.

Αποστόλης ΤότσικαςΡούλα Ρέβη