Σταμάτης Γονίδης για συνεργασία με Γιάννη Πλούταρχο: «Εκνευρίζομαι και μετά αλλάζω γνώμη»
NewsroomΗ πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και του Σταμάτη Γονίδη πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, το βράδυ της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Πλήθος δημοσιογράφων ήταν παρόν και φυσικά δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν τον Σταμάτη Γονίδη τόσο για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πλούταρχο, όσο και για την παρεξήγηση που είχε προκύψει αμέσως μετά την ανακοίνωση του σχήματος.
Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί με τον Γιάννη και από τις πρόβες ήδη διαπιστώσαμε ότι υπάρχει πολύ καλή χημεία. Είμαι σίγουρος ότι το κοινό θα περάσει υπέροχα».
Στη συνέχεια πρόσθεσε με νόημα: «Είμαι άνθρωπος που μπορεί να θυμώσω και να πω "ως εδώ", αλλά μετά, με λίγη συζήτηση και τις απαραίτητες διευκρινίσεις, καταλαβαίνω πως τα πράγματα ίσως να μην ήταν όπως τα εξέλαβα αρχικά. Αυτή είναι η απάντησή μου… Τα τελευταία πέντε χρόνια νιώθω ότι ο κόσμος αγκαλιάζει και τον Σταμάτη — όχι μόνο το όνομα "Γονίδης"».
- «Καμπανάκι» για την ασφάλεια στις παραλίες: Σχεδόν οι μισές χωρίς ναυαγοσώστη - Γιατί κάθε χρόνο θρηνούμε θύματα
- Ο εκλογικός συναγερμός στο Μαξίμου, η Διαμαντοπούλου που τα φυλάει για Δούκα και ο αυξημένος πληθωρισμός
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός - Τι προβλέπει για τη Χεζμπολάχ
- «Δίχτυα» στη δεξαμενή των αναποφάσιστων ρίχνει η ΝΔ: Ανησυχία για χαλαρή ψήφο και υψηλή αποχή