Γλυκερία: «Εγώ είμαι αυτή που είμαι - Από το χώρο μου δε με στήριξαν, αλλά ούτε κι αυτό με ενδιαφέρει»
NewsroomΓια τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή της να πραγματοποιήσει συναυλία στο Ισραήλ μίλησε η Γλυκερία, αναφέροντας ότι περίμενε μεγαλύτερη στήριξη από ανθρώπους του χώρου, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί για εκείνη ζητούμενο.
«Δεν ένιωσα πικρία»
Η τραγουδίστρια, καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» του MEGA, σημείωσε ότι η ίδια έχει αφήσει πίσω της το ζήτημα και δεν κρατάει καμία κακία. «Έχω συγχωρήσει τους πάντες επειδή μπορώ και κατανοώ ακόμα και τους περίεργους ανθρώπους. Αν συναντήσω κάποιον που είπε όσα είπε, θα τον χαιρετήσω, δεν έχω πρόβλημα. Το να βγαίνεις δημόσια και να το λες… Η κακή πρόθεση είναι το θέμα. Νομίζω ότι στο βάθος υπάρχει και ζήλια, νομίζω», δήλωσε.
Η Γλυκερία αναφέρθηκε και στη στάση συναδέλφων της, τονίζοντας ότι δεν την υποστήριξαν σε μια δύσκολη στιγμή, αν και το περίμενε. «Υπήρξε ένα θέμα. Αν και δεν το χρειαζόμουν, από τον χώρο μου δεν με στήριξαν. Κι ούτε κι αυτό με ενδιαφέρει. Δεν ένιωσα πικρία. Γιατί να βαραίνω με αντιπαλότητες τον εαυτό μου; Όταν εξετάσω αυτό που έχω εγώ μέσα μου και αυτό που πρεσβεύω με τη φωνή μου, με τα τραγούδια μου, γιατί να πάρω τα αρνητικά; Παίρνω μόνο τα θετικά. Έχω πάντα καλή πρόθεση. Από εκεί ξεκινάνε όλα», είπε.
Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι για την ίδια το θέμα έχει πλέον οριστικά λήξει. «Έχει τελειώσει η ιστορία. Συγχωρεμένοι όλοι. Δέχονται, δεν το δέχονται… οι πιο πολλοί δεν το δέχονται, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας».
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια