Lifestyle|08.12.2025 11:26
Καληφώνη: Ακόμη και αν ήταν η τελευταία εκπομπή δεν θα πήγαινα στον Λιάγκα - Έχω mute στο Instagram την Αντωνά
NewsroomΚαμία διάθεση για οποιαδήποτε σχέση ή επαφή με τον Γιώργο Λιάγκα δε θέλει να έχει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το μοντέλο και σύντροφος του Χρήστου Μάστορα ήταν καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο YouTube και μίλησε ανοιχτά για τις επιλογές της στα media.
«Ούτε με 50.000 ευρώ»
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποκάλυψε ότι έχει κάνει mute στο Instagram τη Μαρία Αντωνά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα εμφανιζόταν ποτέ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω mute στο Instagram τη Μαρία Αντωνά. Δεν θα πήγαινα ποτέ καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Δεν χρειάζεται να πω τον λόγο, γιατί όλοι το ξέρουν. Ούτε αν ήταν η τελευταία εκπομπή που έχει μείνει στον πλανήτη και ήθελα να πω κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Ούτε με 50.000 ευρώ».
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη Wall Street Journal: Ο Τραμπ θέλει τη δολοφονία και του γιου Χαμενεΐ αν δεν δεχτεί τις αμερικανικές απαιτήσεις
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 32,7% ανέβηκε η ΝΔ - 7 στους 10 συμφωνούν με την αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Κύπρο
- Δίκη για βίντεο στα Τέμπη: Νέα τροπή - Κατάσχονται και οι υπολογιστές της Περιφέρειας Θεσσαλίας
- Γιατί καθυστερεί το ChatGPT μόνο για ενήλικες - «Έχουμε υψηλότερες προτεραιότητες» λέει η OpenAI