Lifestyle | 14.12.2025 12:49

Μαρία Μπακοδήμου: «Θα είμαι αυστηρή στον Αδύναμο Κρίκο - Η ελληνική τηλεόραση χρειάζεται περισσότερο νόημα»

Newsroom

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Μπακοδήμου, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την επόμενη τηλεοπτική της παρουσίαση στον «Αδύναμο Κρίκο» στο OPEN.

«Δε μου έλειψε η τηλεόραση»

«Ήθελα πάντα να κάνω τον Αδύναμο Κρίκο, θα είμαι αυστηρή στο ρόλο μου», δήλωσε η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας ότι θα κρατήσει αυστηρή στάση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε επίσης για το απαιτητικό της πρόγραμμα και τη νέα της δραστηριότητα ως life coach: «Με προβλημάτισε το πρόγραμμά μου γιατί πλέον είμαι και life coach, αλλά βρέθηκε λύση. Μέσα από τις ιστορίες των ανθρώπων που κάνουμε life coaching, βλέπω και δικά μου κομμάτια».

Η παρουσιάστρια σχολίασε ακόμα την ελληνική τηλεόραση και την προσωπική της σχέση με αυτή: «Δεν μου έλειψε η τηλεόραση, δεν βρίσκω κάπου εμένα στις εκπομπές που υπάρχουν. Στην ελληνική τηλεόραση μου λείπει να ακούσω κάτι χρήσιμο, δεν με ενδιαφέρουν οι κόντρες και η αυτοαναφορικότητα. Δεν βλέπω χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση».

Με αυτή τη νέα τηλεοπτική της εμπειρία, η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται να φέρνει στον «Αδύναμο Κρίκο» έναν συνδυασμό αυστηρότητας, προσωπικής εμπειρίας και σύγχρονου βλέμματος για τη ζωή, αναζητώντας παράλληλα πιο ουσιαστικό περιεχόμενο στην ελληνική τηλεόραση.

Ραντεβού το ΣΚOPENπαρουσιάστριαΜαρία Μπακοδήμου