Lifestyle|17.05.2019 12:45

Γκέλυ Γαβριήλ: Το sex symbol της δεκαετίας του ’80 επιστρέφει στο θέατρο (vids)

Newsroom

Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της χώρας μας τις δεκαετίες των 80s και των 90s. Η Γκέλυ Γαβριήλ που λατρέψαμε μέσα από ρόλους της σε βιντεοταινίες, αλλά και σε τηλεοπτικά σίριαλ αποφάσισε να επιστρέψει στο θέατρο τον ερχόμενο Οκτώβριο, μετά από χρόνια απουσίας της από τη δημοσιότητα.

«Αποφάσισα να ξαναγυρίσω. Νομίζω είναι πολλά τα χρόνια που λείπω. Ας γυρίσω τώρα, όσο ακόμα μπορώ και περπατάω όρθια και όχι καθιστή. Μου έχει λείψει πολύ ο χώρος της δουλειάς, το θέατρο, η επαφή με τον κόσμο. Δεν είναι ότι δεν είχα προτάσεις. Απλά ήθελα να φτάσει ο γιος μου σε μια ηλικία τέτοια, ώστε να καταλάβει την ερώτηση για να μου δώσει τη σωστή απάντηση. Γιατί τον ρώτησα αν θα τον ενοχλούσε να ξαναγυρίσω στη δουλειά μου. Τη δουλειά την άφησα για χάρη του, ήθελα να τον μεγαλώσω εγώ, όχι κάποιος άλλος», αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του «Happy Day».

Η Γκέλυ Γαβριήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Είναι το τελευταίο από τέσσερα παιδιά. Ήταν ένα αγοροκόριτσο με μια σφεντόνα στο χέρι, την οποία την είχε φτιάξει ο πατέρας της. Ανέβαινε στα δέντρα για να κάνει τις διαβολιές της.

 

Το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική, αλλά το άλλαξε από μικρή ηλικία γιατί μόνο... Αγγελική δεν ήταν. Από μικρή έλεγε ότι θα γίνει είτε ηθοποιός είτε αεροσυνοδός. Ηθοποιός γιατί έκανε τους πάντες να γελάνε με δικά της θεατρικά, ενώ αεροσυνοδός γιατί αγαπούσε αρκετά τα ταξίδια. 

Γκέλυ Γαβριήλ (Φωτογραφία: Εφημερίδα Espresso)

Πήγαινε στο γυμνάσιο όταν έπαιξε πρώτη φορά στον κινηματογράφο, στην ταινία «Μήτσος ο ρεζίλης», με τον Μίμη Φωτόπουλο σε σκηνοθεσία Ομήρου Ευστρατιάδη. Επίσης, στα δεκαεπτά της, έπαιξε πρώτη φορά στο θέατρο, σε μια μουσική παράσταση με τον Βάσο Αδριανό και τον Γιώργο Σίσκο. Τηλεοπτικά, η πρώτη δουλειά της ήταν στη σειρά «Έκτη Εντολή» με τον Θάνο Λειβαδίτη. Και από τότε η μία δουλειά έφερνε την άλλη.   

«Το sex symbol δεν το πούλησα, όπως κάποιες άλλες... Δεν στάθηκα τόσο πολύ στην εξωτερική μου εμφάνιση. Μη σου πω ότι σε κάποιες δουλειές επέλεγα εγώ να «τσαλακωθώ». Εχω κάνει ρόλους και γριάς και ναρκομανούς και άσχημης», αναφέρει στην Espresso. 

Γκέλυ Γαβριήλ

Το 1998 έφυγε από τον χώρο με δική της επιλογή. Είχε κουραστεί πολύ. Δούλευε ασταμάτητα και είχε φτάσει 48 κιλά. Έκανε παράλληλα τρεις διαφορετικές δουλειές: θέατρο, σίριαλ και βιντεοταινίες. Το 2002 γεννήθηκε ο γιος της, ο Ιουλιανός Σωκράτης και το 2006 παντρεύτηκε με τον άντρα της. Όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί της, τα σταμάτησε όλα καθώς επιθυμούσε να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του. 

Happy DayΓκέλυ Γαβριήλ