Lifestyle|23.12.2025 16:28

Γεμάτα τα μπουζούκια τις γιορτές: Έως και 5.000 ευρώ τα πρώτα τραπέζια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Newsroom

Αυξημένη ζήτηση καταγράφεται στα νυχτερινά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενόψει της εορταστικής περιόδου, με τα μπουζούκια να αναμένεται να είναι γεμάτα τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά.

Οι απλησίαστες τιμές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», τα ρεβεγιόν των γιορτών ανεβάζουν κατακόρυφα τις τιμές, με τα πρώτα τραπέζια να φτάνουν ακόμη και τις 5.000 ευρώ, ανάλογα με το σχήμα και τη θέση. Την ίδια ώρα, η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη, καθώς πολλές ημερομηνίες έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η εορταστική περίοδος βρίσκει τις μεγάλες πίστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σχεδόν πλήρως καλυμμένες, με αρκετά νυχτερινά κέντρα να ανακοινώνουν sold out για συγκεκριμένες ημέρες.

Τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς συνοδεύονται από αυξημένες χρεώσεις, κυρίως για τα πρώτα τραπέζια και τις premium φιάλες, γεγονός που εκτοξεύει το συνολικό κόστος. Παρά τις υψηλές τιμές, η ζήτηση παραμένει ισχυρή.

Παρόλα αυτά, σε ορισμένα σχήματα εξακολουθεί να υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα, είτε για συγκεκριμένες ημερομηνίες είτε με πιο οικονομικές επιλογές που αφορούν αποκλειστικά την κατανάλωση ποτού.

μπουζούκιαρεβεγιόνγιορτές