Lifestyle|17.05.2019 18:35

Βάσια Παναγοπούλου: Η αμακιγιάριστη εμφάνιση και ο τραυματισμός του γιου της (pic)

Άκης Φωτόπουλος

Δεν πέρασε απαρατήρητη από τους τηλεθεατές η τελείως αλλαγμένη εμφάνιση της Βάσιας Παναγοπούλου στα πρόσφατα επεισόδια του «Τατουάζ». Η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται τη μητέρα του δημοσιογράφου Νικόλα Ρουμπέση εμφανίστηκε αμακιγιάριστη προκαλώντας την απορία των τηλεθεατών της επιτυχημένης σειράς που έσπευσαν να τη ρωτήσουν σχετικά μέσα από τα social media.

Άμεση ήταν η απάντηση της Βάσιας τονίζοντας τους τα εξής: «το γεγονός ότι εμφανίστηκα τελείως άβαφη ήταν οδηγία του Ανδρέα Γεωργίου. Πιστεύω ότι στην τηλεόραση αξίζουν και πρέπουν δυνατές ερμηνείες και χωρίς φτιασίδια ματαιοδοξίας, όταν η περίσταση το επιβάλει. Σας ευχαριστώ για την αγάπη… είναι πολύτιμη».

Νοσηλεύεται ο γιος της 

Εν τω μεταξύ η ηθοποιός τις τελευταίες μέρες ξημεροβραδιάζεται σε νοσοκομείο της Αθήνας λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού του γιου της ο οποίος έσπασε και τα δύο του πόδια.

Η Βάσια Παναγοπούλου εμφανώς στενοχωρημένη απέφυγε να πει το πώς ακριβώς τραυματίστηκε ο γιος της, ενώ παράλληλα ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μια φωτογραφία που εικονίζονται τα σπασμένα πόδια του γιου της μέσα στο γύψο καθώς και ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπαράσταση τους.

instagramΒάσια Παναγοπούλου