Lifestyle|22.06.2020 17:00

Μαρία Κορινθίου: Απαντά σε όσους της ασκούν αρνητική κριτική

Newsroom

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε συνέντευξη στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Η ηθοποιός απάντησε ευθέως σε όλους όσοι θεωρούν πως υπερεκτίθεται στα media, ενώ εξήγησε το πως χρησιμοποιεί εκείνη το instagram

Ό,τι και να κάνεις σε αυτή τη δουλειά, από το να φορέσεις ένα τολμηρό φόρεμα επί σκηνής μέχρι να βάψεις τα μαλλιά σου, γίνεται θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές. Τι συμβαίνει με σένα;

Ξέρεις τι γίνεται; Στην καθημερινότητά μου είμαι ένας ήσυχος και ήρεμος άνθρωπος, δεν μου αρέσει η βαβούρα. Από την άλλη, το γεγονός ότι μπορεί να κάνω κάτι και να σχολιαστεί δεν υπάρχει περίπτωση να με εμποδίσει να το κάνω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά δεν έχει περπατήσει το δικό μου μονοπάτι και ούτε το περπατάει. Δεν ζει μαζί μου, δεν με ξέρει και δεν με αφορά.

Ένα συνηθισμένο σχόλιο που γίνεται αφορά τα εξώφυλλα που κάνεις – καλή ώρα! Εξώφυλλα που για άλλους είναι πολλά, για άλλους προκλητικά.

Είναι κακό να κάνω εξώφυλλα;

Όχι, αλλά μήπως έχεις υπερεκτεθεί στα media;

Το κάθε εξώφυλλο γίνεται για κάποιον λόγο. Πάντα υπάρχει θέμα. Γνωρίζω πως αυτά που κάνω και λέω σχολιάζονται, αλλά η πρόθεσή μου δεν είναι να προκαλέσω. Αν το ήθελα, θα το είχα κάνει. Απλά αισθάνομαι πως γίνομαι πόλος έλξης για συζήτηση. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί συμβαίνει αυτό. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Έπειτα από πάρα πολύ καιρό, έναν χρόνο περίπου, ανέβασα στο Instagram μια φωτογραφία με τον Γιάννη που είμαστε αγκαλιά. Ένα από τα σχόλια έγραφε: «Αμάν πια. Βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε». Ένα εντελώς άκυρο σχόλιο, που δεν βασίζεται στην πραγματικότητα. Παλαιότερα απαντούσα. Πλέον, στα κακόβουλα και υβριστικά σχόλια, κάνω κατευθείαν «block».

Το Instagram είναι πηγή εσόδων για σένα;

Βέβαια. Λειτουργεί και ως δουλειά για μένα, αλλά και ως μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο. Με το Instagram είσαι μάνατζερ του εαυτού σου και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Το θέμα είναι να ξέρεις πως να το χειριστείς.

Εσύ θεωρείς πως το χειρίζεσαι σωστά;

Το χρησιμοποιώ για να προωθήσω τη δουλειά μου, το brand με τα ρούχα μου. Οι αναρτήσεις μου αφορούν ως επί το πλείστον την επαγγελματική και όχι την προσωπική μου ζωή. 

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή (19/5), μαζί με το Έθνος 

Μαρία Κορινθίου