Γιώργος Μαζωνάκης: Βγήκε έξω από το νυχτερινό κέντρο και ευχήθηκε προσωπικά στους θαυμαστές του
NewsroomΜια απρόσμενη στιγμή έζησαν το βράδυ του Σαββάτου (27/12) οι θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, περιμένοντας υπομονετικά να ανοίξουν οι πόρτες.
Η ιδιαίτερη κίνηση
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που λαμβάνει το τελευταίο διάστημα, βγήκε ο ίδιος εκτός του καταστήματος και χαιρέτησε έναν προς έναν όσους βρίσκονταν στην ουρά, ανταλλάσσοντας ευχές και λόγια αγάπης. Η κίνησή του προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση και ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους, που δεν περίμεναν μια τόσο άμεση και προσωπική επαφή με τον καλλιτέχνη.
TΛίγες ώρες νωρίτερα, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε απευθυνθεί στο κοινό του μέσω ανάρτησης στα social media, κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Όπως ανέφερε, πρόκειται για μια περίοδο γεμάτη δυσκολίες, την οποία χαρακτήρισε «χρονιά δοκιμασίας», ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τη στήριξη και τη συμπαράστασή του.
«Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τον τρόπο που αντιδράσατε και σταθήκατε δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα», σημείωσε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας ότι οι εμφανίσεις του κάθε Πέμπτη και Σάββατο αποτελούν για τον ίδιο ένα όνειρο που ζει χάρη στο κοινό του.
- Στη δικαστική αίθουσα για τα Τέμπη: Η πρώτη «ρωγμή» με τις αποζημιώσεις και τι σημαίνει για τη δίκη που ξεκινά σήμερα
- Έρχεται το ακριβότερο Πάσχα των τελευταίων χρόνων - «Κατά 20% υψηλότερες οι τιμές όλων των προϊόντων»
- Στον «πάγο» 8.000 μοτοσικλέτες μετά το μπλόκο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον διαγωνισμό για τις πινακίδες
- Η Αττική στον πυρήνα της κακοκαιρίας Erminio: Η σύγκλιση των ανέμων και η πανσέληνος ανεβάζουν την επικινδυνότητα