Lifestyle|18.05.2019 13:02

Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας στις Κάννες: Λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί (pics)

Newsroom

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών, στον σημαντικότερο διαγωνισμό κινηματογράφου που διεξάγεται μία φορά το χρόνο και συγκεντρώνει γνωστούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και celebrities από όλο τον κόσμο.

Ο κινηματογράφος αποτελεί την μεγάλη αδυναμία της Τόνιας Σωτηροπούλου. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν πώς το θέατρο τη φοβίζει και έτσι προτιμά να εργάζεται στην μεγάλη οθόνη. Πριν λίγες μέρες έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Everything is wonderful», η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 23 Μαΐου. Η ταινία είναι μια δραματική κομεντί για τη δυνατή φιλία ανάμεσα σε δύο Ευρωπαίες που ψάχνουν την προσωπική τους ευτυχία, ενώ δοκιμάζουν τα όρια της ελευθερίας και της φιλίας τους κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού στη Νέα Υόρκη. Η Τόνια Σωτηροπούλου παίζει τον ρόλο της Maria, μια πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο. Παίζουν ακόμη: Pia Mechler, Αλέξης Γεωργούλης, Ηannah Herzsprung και James Coker.

Το ζευγάρι παραβρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και στα Βρετανικά Βραβεία Μουσικής, τα Brit Awards 2019 και φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες  των MiRo Designers (τους οποίους επέλεξαν και για το κόκκινο χαλί των Καννών). 

Δείτε στιγμιότυπα που ανέβασαν Τόνια και Κωστής στα social media από τις Κάννες. 

T
 
Κάννεςφεστιβάλ ΚαννώνΤόνια ΣωτηροπούλουΚωστής Μαραβέγιας