Κατερίνα Βρανά: «Έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου όταν έμεινα ανάπηρη»
NewsroomΓια τον τρόπο με τον οποίο η αναπηρία επηρέασε την εικόνα που έχει για τη θηλυκότητα και τη σεξουαλικότητά της μίλησε ανοιχτά η Κατερίνα Βρανά.
«Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν»
Η γνωστή stand-up comedian παραδέχτηκε ότι η αυτοπεποίθησή της κλονίστηκε, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται πλέον το ίδιο θελκτική και ποθητή όπως στο παρελθόν.
Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή των Rainbow Mermaids, η Κατερίνα Βρανά αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στις αλλαγές που βίωσε μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την άφησε ανάπηρη. «Όταν έγινε αυτό που έγινε και έμεινα ανάπηρη, έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου. Δεν είμαι το ίδιο sexy, δεν αρέσω τόσο και δεν είμαι θελκτική και ποθητή. Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν», εξομολογήθηκε.
Όπως σημείωσε, πριν από αυτό το γεγονός ένιωθε απόλυτα άνετα με τον εαυτό της. «Πάντα είχα αυτοπεποίθηση και ένιωθα πολύ άνετα σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σήμερα, όπως λέει, βρίσκεται σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού και σταδιακής ανάκτησης της αυτοπεποίθησής της, χωρίς ωστόσο να έχει φτάσει ακόμα στο σημείο που θα ήθελε. «Το έχω βρει ξανά σιγά σιγά. Δεν είναι το πώς με βλέπουν οι άλλοι - ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου στέλνει καλά μηνύματα - αλλά το πώς βλέπω εγώ τον εαυτό μου. Νιώθω πιο σίγουρη, αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα στο τελείως άνετη», κατέληξε.
- Μπλόκα αγροτών: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα με χιλιάδες τρακτέρ - «Η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη αν μας χτυπήσει η αστυνομία»
- Τι θα συμβεί στον πλανήτη αν ο Τραμπ... βάλει χέρι στο «βρόμικο» πετρέλαιο της Βενεζουέλας;
- Ο Μητροπολίτης Κοζάνης... ξέρει γιατί κάηκαν 47 παιδιά στο Κραν Μοντανά - «Όταν δεν επιλέγεις τον δρόμο της αρετής»
- Θα κάνει ο Τραμπ Τρίτο Παγκόσμιο και δεν θα προλάβουμε το κόμμα Καρυστιανού - «Δεν θέλω ου!» (Ep14)