Lifestyle|20.05.2019 17:11

MasterChef 3: Όλα όσα περιλαμβάνει η πρώτη δοκιμασία Μανώλη-Σπυριδούλας

Φωφώ Μπόνιου

Στο Σαν Σεμπαστιάν, τη γαστρονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης με τα καλύτερα εστιατόρια στον πλανήτη που έχουν κατακτήσει και τα περισσότερα αστέρια Michelin στον κόσμο πρόκειται να διεξαχθεί η πρώτη δοκιμασία Μανώλη-Σπυριδούλας, που θα προβληθεί απόψε (Star, 21.00).

Οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού θα κληθούν ν' αντιγράψουν τρία πιάτα του σεφ Paulo Airaudo, ο οποίος μόλις επτά μήνες από το άνοιγμα του εστιατορίου «Amelia» ανταμείφθηκε με ένα αστέρι Michelin. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει αστέρι. Το πρώτο του δόθηκε προ διετίας στο εστιατόριο που διατηρούσε στη Γενεύη της Ελβετίας.

Ο ιδιοκτήτης, μάγειρας και οικοδεσπότης της πρώτης δοκιμασίας του ελληνικού τελικού του MasterChef γεννήθηκε στην Αργεντινή σε μια οικογένεια Ιταλών μεταναστών και έχει εργαστεί σε γνωστές κουζίνες σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Όλες οι λεπτομέρειες για τον τελικό του «MasterChef»

Το εστιατόριο που διατηρεί είναι μοντέρνο, με καθίσματα για 22 πελάτες. Το μενού 10 πιάτων συνδυάζει διαφορετικές γεύσεις, υφές και αναμνήσεις. Αυτό σύμφωνα με τον διάσημο σεφ είναι που καθιστά αυτό το γαστρονομικό ταξίδι μια μοναδική εμπειρία.

MasterChefMasterChef 2019