Lifestyle|12.11.2018 09:37

H κάθοδος του Νίκου Πολυδερόπουλου στην κόλαση της χρεοκοπίας

Newsroom

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν και τον έκαναν να φτάσει στο μηδέν. 

«Πριν από τρία- τέσσερα χρόνια, το μαγαζί που είχα φτιάξει στο κέντρο της Αθήνας ουσιαστικά χρεοκόπησε. Είχα φτάσει να χρωστάω 80.000 ευρώ. Έπρεπε λοιπόν να το πουλήσω, για να ξεχρεώσω. Θυμάμαι κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη του μπαρ που είχα και σκεφτόμουν: «Αυτό το μπάνιο, αυτό το μαγαζί, το έχεις φτιάξεις εσύ. Πώς θα τα δώσεις;». Μέχρι που έκανε ένα κλικ μέσα μου και είπα «Είναι όλα νούμερα. Δεν πρέπει να δένεσαι με τα άψυχα αντικείμενα». Πούλησα λοιπόν το μπαρ, το αυτοκίνητο, τη μηχανή που είχα, προκειμένου να βγω όσο πιο αλώβητος γινόταν. Κι αφού πέρασα κι αυτό, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν φοβάμαι τίποτα!», ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός. 

Παράλληλα, επισήμανε πως η κωμική σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» ήταν η αιτία που χρεοκόπησε καθώς δεν πληρώθηκε ποτέ. «Έχασα 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, με πήρε η κάτω βόλτα! Διότι επένδυσα όλες τις οικονομίες μου για να φτιάξω το μαγαζί και ήλπιζα να πληρωθώ για να μπορώ να τακτοποιήσω και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου. Τελικά η εταιρία παραγωγής χρεοκόπησε και δεν πήρα τίποτα! Αυτό για εμένα ήταν πολύ σοβαρός λόγος, παρόλο που μου γίνονταν προτάσεις, να μη θέλω να κάνω τίποτα. Διότι με την οικονομική κρίση η τηλεόραση πέρασε μία φάση που περίμεναν από εσένα να δουλεύεις τσάμπα! Απογοητεύτηκα! Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, αλλά θέλω να αμείβομαι. Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα και να δίνω συνεντεύξεις».

Τέλος, ανέφερε πως η πιο δύσκολη δουλειά που έχει κάνει στη ζωή του ήταν στην οικοδομή, όταν εργάστηκε ως σιδεράς. «Εκτός του ότι είχε πολύ κουβάλημα, αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να χτυπάω λαμαρίνες για να τους δίνω ένα συγκεκριμένο σχήμα. Γυρνούσα λοιπόν κάθε βράδυ σπίτι μου με πονοκέφαλο και έπαιρνα παυσίπονα για να μπορέσω να κοιμηθώ. Αλλά ακόμη κι αυτή τη δουλειά την έβρισκα δημιουργική. Αυτή που δεν μου ταίριαζε καθόλου ήταν όταν δούλευα στα φορτηγά και έπρεπε να ξεφορτώνω τα εμπορεύματα. Εκεί ουσιαστικά το μόνο που κάνεις ήταν να καταπονείς τη μέση σου, για να βγει το μεροκάματο».

Νίκος Πολυδερόπουλοςσυνέντευξηηθοποιός