Lifestyle|16.02.2026 13:47
Μαρίνα Σταυράκη: Έπεσε θύμα διάρρηξης στη Γλυφάδα - Η στιγμή που κουκουλοφόροι βγαίνουν από το σπίτι της
NewsroomΘύμα διάρρηξης έπεσε η Μαρίνα Σταυράκη στο σπίτι της στη Γλυφάδα την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, όταν δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμά της.
Η στιγμή της διάρρηξης
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, οι δράστες απείλησαν την εκπαιδευτικό με μαχαίρι και διέφυγαν με ένα λευκό μηχανάκι. Στο σημείο καταγράφηκε βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνονται οι δύο ληστές φορώντας κράνη πάνω στο όχημά τους. Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι το υλικό θα παραδοθεί στις αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Η κ. Σταυράκη ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία και πλέον αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών, ενώ οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό με στόχο την πλήρη εξιχνίασή του.
Διαβάστε ακόμη
- Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο του κόμμα ο Τσίπρας - «Τώρα είναι η ώρα»
- Το πώς θα θεραπεύσουμε τον καρκίνο είναι το απόλυτο ερώτημα: Γνωρίστε τον ειδικό που λέει ότι μπορούμε να τον… ξεγελάσουμε
- Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ
- Κι όμως: Ποια ζώα στη φύση «φτιάχνονται» με αλκοόλ και μανιτάρια