Χρήστος Μάστορας: Αναβολή επ’ αόριστον στη δίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
NewsroomΑναβολή επ’ αόριστον, λόγω παρέλευσης του ωραρίου του δικαστηρίου, έλαβε η δίκη του Χρήστου Μάστορα για την υπόθεση επικίνδυνης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.
Οι πρώτες δηλώσεις
Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, και προχώρησε σε σύντομες δηλώσεις προς τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον περίμεναν.
«Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που περιμένατε μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεν έχω πολλά να σας πω. Μακάρι να γινόταν σήμερα η δίκη, κι εγώ την προσμονούσα, αν μπορώ να πω αυτή τη λέξη. Όλα καλά, εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη. Είμαι εδώ για να αναλάβω τις ευθύνες μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε. Αυτά. Καλή συνέχεια», ανέφερε με χαμόγελο.
Το περιστατικό στην Ομόνοια
Ο Χρήστος Μάστορας είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 3 Φεβρουαρίου 2025 στην περιοχή της Ομόνοιας, έπειτα από αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη. Σύμφωνα με τις αρχές, η μέτρηση έδειξε 0,80 mg αλκοόλ, όταν το επιτρεπόμενο όριο είναι 0,25 mg.
Νωρίτερα, στην οδό Σταδίου, φέρεται να επιχείρησε να αποφύγει έλεγχο της Τροχαίας αυξάνοντας την ταχύτητα του οχήματός του, με αποτέλεσμα - σύμφωνα με τη δικογραφία - να υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού αστυνομικού.
Μία ημέρα μετά το συμβάν, ο τραγουδιστής είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την πράξη του.
«Το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος. (…) Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εγώ τον αγνόησα πιάνοντας το τιμόνι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους (…) Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθαστος, είμαι όμως εδώ για να διορθώσω τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος», είχε γράψει μεταξύ άλλων.
Η νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης αναμένεται να οριστεί το προσεχές διάστημα.
- Πώς φτάσαμε στις συλλήψεις για τη Marfin 16 χρόνια μετά - Το ανώνυμο email και οι φωτογραφίες
- Τα δημοσκοπικά καμπανάκια για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Τι προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία
- «Είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος»: Κέρδισε 14 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά υπάλληλος πέταξε το δελτίο της στα σκουπίδια
- Εσύ ήξερες ότι το χρυσόψαρο σού κόβει το WiFi; Τα πιο περίεργα πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεσή σου