Κρατερός Κατσούλης: Η απάτη εις βάρος του - Ποιους απειλεί με μηνύσεις (vid)
NewsroomΈξαλλος είναι ο Κρατερός Κατσούλης και δεν έκρυψε την οργή του για την απάτη που έγινε εις βάρος του ίδιου, της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» - την οποία συμπαρουσιάζει με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου - αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλου. Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μέσα από τα ΙnstaStories του ενημέρωσε τους followers του να είναι προσεκτικοί και τόνισε πως έχει σκοπό να κινηθεί νομικά.
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο το οποίο υποστηρίζει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών. Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, όλα αυτά θα πρέπει και οφείλουμε να πάρουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές», ακούγεται να λέει ο Κρατερός Κατσούλης.
Ο Κρατερός Κατσούλης αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» χθες 20/5, καθώς έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου, μετά τις διαφημίσεις, ανέφερε στους τηλεθεατές, πως συνέβη κάτι απρόοπτο και γι’ αυτό ο ηθοποιός έπρεπε να φύγει. Σήμερα, επέστρεψε στη θέση του στην εκπομπή.
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο