Lifestyle|21.05.2019 14:10

Ελένη Φουρέιρα: Της έκαναν τεστ DNA στη Eurovision - τα αποτελέσματα έκπληξη (vid)

Newsroom

Η Ελληνίδα ποπ σταρ Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision και με την εμφάνισή της στον τελικό του Σαββάτου 18/5, «μάγεψε» όλη την Ευρώπη για ακόμα μία φορά. Η Daily Mail αποθέωσε την εμφάνιση τής Ελένης Φουρέιρα, γράφοντας: «Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου Ελένη Φουρέιρα εξέπληξε το κοινό, επιστρέφοντας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο δεύτερο μισό της Eurovision, το οποίο έγινε στο Τελ Αβίβ. Η Φουρέιρα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που έδινε την εντύπωση του γυμνού σώματος με αστέρια και στρας σε πολύ στρατηγικές θέσεις, έβαλε "φωτιά" στη σκηνή με τους χορευτές της σε μια γεμάτη ενέργεια εκδοχή του Dancing Lasha Tumbai». 

«Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και χαρακτήρισαν την Ελένη Φουρέιρα πραγματική νικήτρια της Eurovision», συμπληρώνει η βρετανική ιστοσελίδα, ενώ άλλα μέσα τη χαρακτήρισαν «Μπιγιονσέ της Ευρώπης». Φορώντας μία custommade δημιουργία Vrettos Vrettakos, του σχεδιαστή που την έντυσε και στον περσινό διαγωνισμό, κεντημένη με περισσότερα από 250.000 κρύσταλλα Swarovski και εμπνευσμένη από τα εμβληματικά shows των burlesque και follies bergeres του Παρισιού, άφησε τους πάντες άφωνους. Η «εκρηκτική» performer μοιράστηκε τη σκηνή με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka και ξεσήκωσε το κοινό με το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι με το οποίο η Verka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και είναι ένα από τα διαχρονικά hits της Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα υπεβλήθη κατά την παραμονή της στο Ισραήλ, με αφορμή την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision, σε τεστ DNA, ώστε να μάθει με λεπτομέρειες την εθνολογική και φυλετική της καταγωγή. Η ίδια έπαθε μάλιστα σοκ μπροστά στην κάμερα, όταν άκουσε πως το αποτέλεσμα την έβγαλε 68,9% Ελληνίδα και Νοτιο-Ιταλίδα. Είναι επίσης 29,8% από Βαλκάνια και 1,3% Εβραία της διασποράς.

«Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα. Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα. Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;» είπε έκπληκτη η Ελένη Φουρέιρα. «Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια»!

Δείτε το βίντεο:

EurovisionΕλένη ΦουρέιραEurovision 2019