Άννα Βίσση: Από το Hotel Ερμού στο Αθηνών Αρένα και τη δική της δισκογραφική - Η νέα εποχή
NewsroomΜε μεγάλες αλλαγές στην επαγγελματική της ζωή προχωρά η Άννα Βίσση, καθώς μετά από 10 χρόνια ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο με συνεργασία στο Αθηνών Αρένα.
Η επίσημη συμφωνία
Παράλληλα, η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα επόμενα τραγούδια της μέσα από τη δισκογραφική εταιρία που έχει ιδρύσει με την κολλητή της, Δήμητρα Κούστα. Τα γραφεία της εταιρίας ετοιμάζονται στα νότια προάστια, στη Βούλα, και θα στελεχωθούν από έμπειρα πρόσωπα στον χώρο του PR και του ραδιοφώνου.
Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», μόλις έγινε γνωστή η είδηση στη νυχτερινή Αθήνα, αρκετοί επιχειρηματίες εξέφρασαν ενδιαφέρον για συνεργασία. Ωστόσο, η Άννα Βίσση και η ομάδα της εμπιστεύονται έναν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, με τον οποίο έχουν ήδη συμφωνήσει για τη διαχείριση της λειτουργικότητας, καθώς έχει συνεργαστεί ξανά με την καλλιτέχνιδα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.
Η Αθηνά Κλήμη σημείωσε ότι «έχει στηθεί ομάδα με γραφεία στη Βούλα μαζί με την κα. Κούστα, είναι έτοιμα και στελεχώνονται με πρόσωπα που είναι χρόνια στο PR και στο ραδιόφωνο».
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η ανατροπή με το κατηγορητήριο, όσα κατέγραψε το μηχάνημα στο ιατρείο και η «βροχή» καταγγελιών
- Φοιτητικές εστίες Ιωαννίνων: «Ζούμε μέσα στη μούχλα» - Δύο ώρες ζεστό νερό, φίδια στα χόρτα και απειλή έξωσης για 40 ευρώ
- Σε σοβαρή κατάσταση το δύο εβδομάδων βρέφος με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στα Χανιά - Τι λέει η μητέρα
- Δισεκατομμυριούχος των crypto έδωσε 4 εκατομμύρια για να παντρευτεί διάσημη ηθοποιό - Τώρα ζητά τα χρήματα πίσω