Ιωάννα Τούνη: Οκτώ φορές προβλήθηκε εντός του δικαστηρίου το βίντεο από το revenge porn
NewsroomΑπό το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου 2026 βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η δίκη για την υπόθεση του revenge porn με θύμα την Ιωάννα Τούνη.
Η εξέταση του υλικού
Λίγο πριν μπει στη δικαστική αίθουσα, η ίδια έκανε δηλώσεις και περιέγραψε τα συναισθήματά της, λέγοντας ότι νιώθει «άδεια» καθώς το επίμαχο βίντεο θα προβαλλόταν στο δικαστήριο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Buongiorno», το βίντεο τελικά προβλήθηκε οκτώ φορές, ώστε να εξεταστεί προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια από το δικαστήριο.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υπήρξε διάλειμμα, κατά το οποίο οι δικηγόροι και των δύο πλευρών ενημέρωσαν ότι όλα εξελίσσονται ομαλά και ότι οι συμμετέχοντες παραμένουν ψύχραιμοι. Μετά την προβολή του βίντεο, συνεχίστηκε η διαδικασία με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης.
Η Ιωάννα Τούνη τόνισε ότι η εμπειρία της προβολής του βίντεο είναι ιδιαίτερα επώδυνη και εξήγησε ότι για αυτό ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν θεωρώ ότι είναι θέαμα για κανέναν. Πολύς κόσμος με βλέπει σήμερα δυνατή, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν είμαι εδώ για μένα. Αυτό συνέβη πριν από 9 χρόνια σε μία κοπέλα 23 ετών, η οποία είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ήταν κάτι πάρα πολύ σκληρό, χυδαίο και στιγματίστηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
- Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα - 8 άτομα στη ΓΑΔΑ
- Τα ερωτήματα για τη διετή παράταση της θητείας των Ευρωπαίων εισαγγελέων και το παράδοξο
- Σοβαρό ατύχημα παίχτη του Survivor: Αναστέλλεται η τηλεοπτική μετάδοση - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
- Συγκλονιστικό βίντεο: Νήπιο πέφτει από μπαλκόνι - Ο πατέρας του το άφησε μόνο για να πάει για τσιγάρα