Lifestyle|28.10.2018 20:32

Έτοιμο το «Project Runway» με την Ευαγγελία Αραβανή

Newsroom

Το Open μπαίνει στην αρένα των ριάλιτι με το πασίγνωστο και επιτυχημένο «Project Runway», που «τρέχει» αρκετές σεζόν σε πολλές χώρες του πλανήτη. Στην Αμερική το παρουσιάζει η Γερμανίδα καλλονή και επιχειρηματίας, Χάιντι Κλουμ, το ρόλο της οποίας στην Ελλάδα θα έχει η όμορφη Ελληνίδα, Ευαγγελία Αραβανή. Το μοντέλο και παρουσιάστρια είπε ναι στη νέα πρόκληση, αφήνοντας τον ΣΚΑΪ και το «My Style Rocks».

Κριτές και δοκιμασίες

Στο συγκεκριμένο ριάλι μόδας 16 παίκτες επιδιώκουν να γίνουν οι πιο επιτυχημένοι σχεδιαστές μόδας. Και φυσικά θα έρθουν αντιμέτωποι με δύσκολες δοκιμασίες για να καταφέρουν να μείνουν και να διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Τα σχέδια και οι δημιουργίες τους θα κρίνονται από καταξιωμένους ανθρώπους του κόσμου της μόδας. H κριτική επιτροπή του σόου είναι ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο ενδυματολόγος Μιχάλης Πάντος.

Νέο λουκ για την πρεμιέρα

Το ριάλιτι μόδας θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι δε θα ξεκινάει στην prime time ζώνη του παιχνιδιού και δε θα βρεθεί από την αρχή απέναντι από το Gala του «My Style Rocks». Το «Project Runway» θα ξεκινάει στις 23:00 και θα ολοκληρώνεται στη 01:00, γεμίζοντας μία ζώνη 1 ώρας μεταμεσονύκτιας.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι έτοιμη για όλα και έκοψε τα μαλλιά της καρέ για να υποδεχθεί το  «Νέο κανάλι.. Νέο πρότζεκτ.. Νέος ρόλος.. +ΚΡΙΤΗΣ Νέο λουκ...» όπως μας έδειξε στο Instagram.

T

Δείτε τα βίντεο για την προώθηση του ριάλιτι στην επίσημη σελίδα στο Instagram Projectrunwaygr

T

T

Πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου στο Open TV.

Project RunwayOpen TVΑραβανή