Lifestyle|23.05.2019 14:42

Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες: Φωτογραφίζεται σαν «Ελληνίδα θεά» για το Forbes (pics)

Newsroom

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται εδώ και μέρες στις Κάννες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στον σημαντικότερο διαγωνισμό κινηματογράφου, που διεξάγεται μία φορά το χρόνο και συγκεντρώνει γνωστούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και celebrities από όλο τον κόσμο. Φέτος, το 72ο Φεστιβάλ Καννών αποθέωσε τον Αλέν Ντελόν που παρέλαβε τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, αλλά και τον Πέδρο Αλμοδόβαρ για την ταινία του «Πόνος και δόξα», που διαγωνίζεται για το κορυφαίο βραβείο της Κρουαζέτ.

Παράλληλα, η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon A Time In Hollywood» ήταν ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ. Και ο 72χρονος Έλτον Τζον ταξίδεψε στις Κάννες για να παραστεί στην παγκόσμια πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας «Rocketman».  Η Paramount επέλεξε το 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για να ξεκινήσει η ταινία «Rocketman» τη μεγάλη της καλοκαιρινή πορεία.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Καννών και βρέθηκαν σε επίσημες πρεμιέρες ταινιών. Η Σωτηροπούλου έκανε κάποιες φωτογραφίσεις για το περιοδικό Forbes Γαλλίας και σε ένα από τα concept ντύθηκε σαν Ελληνίδα θεά. Η νέα ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Τόνια κάνει σήμερα 23/5 πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες. Στο «Everything Is Wonderful» σε σκηνοθεσία Πία Μέχλερ, η ηθοποιός παίζει τον ρόλο της Maria, μιας πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, που είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο. Παίζουν ακόμη: Pia Mechler, Αλέξης Γεωργούλης, Ηannah Herzsprung και James Coker.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις Κάννες: 

Το ζευγάρι παραβρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και στα Βρετανικά Βραβεία Μουσικής, τα Brit Awards 2019 και φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες  των MiRo Designers (τους οποίους επέλεξαν και για το κόκκινο χαλί των Καννών). 

Τόνια ΣωτηροπούλουΚωστής Μαραβέγιας