Lifestyle|23.05.2019 15:53

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρόσωπο που θα ψηφίσει στις Ευρωεκλογές (pic)

Newsroom

H μητέρα της παρουσιάστριας του Open Tv Κατερίνα ΚαινούργιουΘάλεια Μπρέντα, κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές 2019 και το αποκάλυψε η ίδια στους ακολούθους της στο Instagram, δίνοντάς της ευχές και βέβαια προσφέροντάς της με αυτό τον τρόπο τη στήριξή της.  «Καλή επιτυχία και σε αυτό μανούλα», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram και «τάγκαρε» τον λογαριασμό της μητέρας της.

Η Θάλεια Μπρέντα κατεβαίνει με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή», που ιδρύθηκε το 2018 με ιδρυτή και πρόεδρο την ανεξαρτητοποιημένη από τη ΝΔ  βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα. Η «Νέα Ελληνική Ορμή» ιδρύθηκε στις 20 Ιουλίου 2018, με την κατάθεση στον Άρειο Πάγο της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος από την Παπακώστα. Από τον Αύγουστο του ίδιου έτους, η Νέα Ελληνική Ορμή, δια της προέδρου του, συμμετέχει στην κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα.

Η μητέρα της Κατερίνας καλεί τους υποψήφιους να την ψηφίσουν, λέγοντας: «Να αγωνιστούμε και να συμβάλλουμε για μία ανθρώπινη και κοινωνική Ευρώπη και ΟΧΙ των γραφειοκρατών και της πολυνομίας! Να διεκδικήσουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ των δικαιωμάτων μας, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του πλούτου μας και τις πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ΕΛΠΙΔΑ για τα παιδιά μας!».

Κατερίνα ΚαινούργιουΕυρωεκλογές