Lifestyle|24.05.2019 13:25

Σελίν Ντιόν: Ο Τιτανικός, το Carpool Karaoke και μια περούκα (vid)

Newsroom

Ο Τζέιμς Κόρντεν είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παρουσιαστές στην Αμερική και η εκπομπή του «Carpool Karaoke» - όπου διάσημοι τραγουδούν μέσα σε ένα "ταξί" που οδηγεί ο ίδιος - πάντα προκαλεί συζητήσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι καλεσμένοι του πάντα ξεπερνούν τον εαυτό τους και τώρα ήταν η σειρά της διάσημης τραγουδίστριας και ερμηνεύτριας του τραγουδιού που «έντυσε» το μπλοκμπάστερ «Τιτανικός», Σελίν Ντιόν.

Η τραγουδίστρια μπήκε στο αυτοκίνητο του Βρετανού και εκείνος την οδήγησε στο σημείο όπου διαδραματίστηκε ένα αμίμητο σκηνικό. Οι δύο τους βρέθηκαν στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα του «The Late Late Show» και έστησαν ολόκληρη παράσταση για τους περαστικούς ανέβηκαν σε μια βάρκα στη λίμνη του Caesar’s Palace και αναβίωσαν τη θρυλική σκηνή από τον Τιτανικό, με την Κέιτ Γουίσνλετ και τον Ντι Κάπριο. 

Η τραγουδίστρια πήρε τον ρόλο της Γουίνσλετ και ο παρουσιαστής έβαλε μια περούκα και έγινε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η Ντιόν χάρισε σε ανυποψίαστους περαστικούς τρία από τα αγαπημένα ζευγάρια παπούτσια και τους άφησε άναυδους.

Δείτε την ανάρτηση στον λογαριασμό της εκπομπής:

T
Σελίν Ντιόν