Νία Βαρντάλος: Γιόρτασε το Πάσχα με τους Tom Hanks και Rita Wilson και ελληνικό «άρωμα»
NewsroomΜε έντονο ελληνικό χρώμα και διεθνείς παρουσίες πραγματοποιήθηκε φέτος ο εορτασμός του Πάσχα που διοργάνωσε η Νία Βαρντάλος, η οποία δεν παραλείπει κάθε χρόνο να τιμά τις ελληνικές της ρίζες, όπου κι αν βρίσκεται.
Η γιορτινή φωτογραφία
Στη γιορτινή συγκέντρωση που διοργάνωσε, το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Τομ Χανκς, η Ρίτα Γουίλσον και ο Billy Zane, ανταλλάσσοντας ευχές για τη μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας και απολαμβάνοντας μια χαλαρή, εορταστική ατμόσφαιρα.
Η Νία Βαρντάλος μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη συνάντηση μέσω ανάρτησής της στο Instagram, στην οποία εμφανίζονται επίσης ο John Stamos και ο Σπύρος Κατσαγιάννης. Στις φωτογραφίες, οι καλεσμένοι ποζάρουν χαμογελαστοί, σε ένα ζεστό κλίμα που συνδύαζε παράδοση, φιλία και ελληνική φιλοξενία.
Η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες αντιδράσεις μέσα σε λίγες ώρες, με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να στέλνουν ευχές για «Χριστός Ανέστη» και μηνύματα αγάπης και ευημερίας.
- Απίστευτες εικόνες στην Καλλιθέα: Ανατροπή οχήματος στη Θησέως - Κλειστή μία λωρίδα
- Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριαλένα Κάρμπουρη - Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο
- Περιστέρι: 41χρονη έριχνε δηλητήριο στο φαγητό του πρώην συζύγου της - Συνελήφθη με τους γονείς της
- Στη Βουλή η αφίσα με τη ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη - Η παρέμβαση Μενδώνη και οι ενστάσεις Κωνσταντοπούλου