Lifestyle|24.05.2019 12:09

Cardi B: Ακυρώνει εμφανίσεις εξαιτίας επιπλοκών από πλαστικές επεμβάσεις

Newsroom

H Αμερικανίδα ράπερ Cardi B βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και είναι αποφασισμένη να φτάσει στην κορυφή. Η 26χρονη τραγουδίστρια μετά την απόκτηση του παιδιού της έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να επιστρέψει στην καμπυλόγραμμη σιλουέτα που είχε πριν την εγκυμοσύνη της. Η Cardi B γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Η μητέρα της κατάγεται από το Τρινιδάδ και ο πατέρας της από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Έγινε διάσημη στο Διαδίκτυο μέσω του Instagram. Εργαζόταν ως στρίπερ και έχει παραδεχθεί ότι νάρκωνε και λήστευε «πελάτες» της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αποθεραπεία μετά τις πρόσφατες επεμβάσεις λιπαναρρόφησης και αυξητικής στήθους που έκανε, δεν πήγε όπως αναμενόταν. Οι γιατροί της ράπερ τής σύστησαν να απέχει από τις υποχρεώσεις της και εκείνη ακύρωσε δύο εμφανίσεις της, αφήνοντας του θαυμαστές της να αναρωτιούνται αν είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με το TMZ οι επιπλοκές έφτασαν σε σημείο να μην μπορεί να ανέβει στην σκηνή και να τραγουδήσει.

Η Cardi B από το 2015 έως το 2017 εμφανιζόταν ως τακτικό μέλος στο ριάλιτι «Love & Hip Hop: Νέα Υόρκη». Τον Φεβρουάριο του 2017 υπέγραψε το πρώτο μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Atlantic Records. Το ντεμπούτο της single, με τίτλο Bodak Yellow, έφτασε στο νούμερο 1 στο Billboard Hot 100 των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και σε πολλές ακόμα χώρες.

T

To Bodak Υellow έγινε τριπλά πλατινένιο από την Recording Industry Association of America (RIAA). και οι New York Times το αποκάλεσαν «ο ραπ ύμνος του καλοκαιριού». Με τις συνεργασίες της στα «No Limit» και «MotorSport», έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ στον κόσμο με τρεις πρώτες καταχωρήσεις στο top 10 του Hot 100 και η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που πέτυχε το ίδιο στο Hot R&B/Hip-Hop Songs chart.

Στα 91α Grammy Awards η Cardi B έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο για το Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ της Χρονιάς (με το «Invasion of Privacy») στην ιστορία των βραβείων. H εμφάνισή της ως «ζωντανό κοχύλι» με μια vintage Thierry Mugler δημιουργία κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Το επόμενο project που την απασχολεί αυτό τον καιρό είναι ο ρόλος του κριτή στον επερχόμενο διαγωνισμό της μουσικής hip-hop του Netflix, «Rhythm + Flow», όπου θα «κάνει παρέα» με τους T.I. και Chance the Rapper. 

πλαστικές επεμβάσειςCardi B