Lifestyle|24.05.2019 13:38

Ο Moby επιμένει: Δείχνει την ημίγυμνη απόδειξη ότι είχε σχέση με τη Νάταλι Πόρτμαν

Newsroom

Ο τραγουδοποιός Moby πέρασε στην αντεπίθεση μετά τη δήλωση της Νάταλι Πόρτμαν ότι δεν είχε ποτέ σχέση μαζί του στο παρελθόν. Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Then It Fell Apart» ο Moby γράφει ότι συναντήθηκαν όταν εκείνη ήταν «20 ετών και εκείνος στα 33». Η Αμερικανίδα ηθοποιός το αρνείται σημειώνοντας πως γνωρίστηκαν όταν εκείνη είχε μόλις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο το 1999.

Η Αμερικανίδα εμμένει ότι ο τραγουδιστής λέει ψέματα αποκαλώντας τον, μάλιστα, «ανατριχιαστικό «γέρο». Ωστόσο, ο μουσικός υπερθεμάτισε ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία που ο ίδιος ημίγυμνος αγκαλιάζει τη νεαρή τότε Νάταλι και αναρωτιέται: «Πρόσφατα διάβασα ένα κουτσομπολίστικο κομμάτι στο οποίο η Νάταλι Πόρτμαν είπε πως δεν βγαίναμε ποτέ. Αυτό με μπέρδεψε, καθώς όντως βγαίναμε, για την ακρίβεια είχαμε σχέση. Και μετά από την σύντομη σχέση το 1999 παραμείναμε φίλοι για χρόνια».  

Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο 53χρονος σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής γνώρισε την ηθοποιό στα παρασκήνια μιας συναυλίας του και για ένα σύντομο διάστημα έβγαιναν μαζί ως ζευγάρι. «Ήμουν αμήχανος, και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Ήμουν ένας καραφλός αλκοολικός και η Νάταλι Πόρτμαν ήταν μια πανέμορφη σταρ του κινηματογράφου. Να όμως που βρισκόταν στο καμαρίνι μου και φλέρταρε μαζί μου. Ήμουν 33 και εκείνη 20, αλλά αυτός ήταν ο δικός της κόσμος», δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Moby. 

Η Νάταλι Πόρτμαν δεν είναι η μοναδική διάσημη, την οποία αναφέρει Moby στην αυτοβιογραφία του. Ισχυρίζεται ότι είχε σχέση και με την Λάνα Ντελ Ρέι, η οποία πάντως ακόμα δεν έχει απαντήσει στους ισχυρισμούς του τραγουδοποιού ακτιβιστή.

 

MobyΝάταλι Πόρτμαν