Lifestyle|12.11.2018 09:13

Τα ζώδια της Δευτέρας (12/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δηµιουργεί ανησυχία στα επαγγελµατικά και τον κοινωνικό περίγυρο. Το εξάγωνό της µε τον Hλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως αποφάσισες να επιτύχεις κάποιους στόχους κερδίζοντας την αναγνώριση των άλλων. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Πλούτωνα σου λέει να προσέχεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως η ηµέρα είναι επικοινωνιακή. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό φέρνει δίπλα σου αγαπηµένους σου στηρίζοντας τις ιδέες σου µε κάθε τρόπο. Η σύνοδός της µε τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως εκνευρίζεσαι αν νιώσεις πως κάποιοι δεν συµµερίζονται αυτό που λες.

Δίδυµοι

Με µια αφορµή έρχεσαι σε επαφή µε τα συναισθήµατά σου και δεν είναι ευχάριστο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στον Σκορπιό βοηθούν τελειώνοντας ένα εργασιακό ζήτηµα. Ταυτόχρονα η σύνοδός της µε τον Πλούτωνα δηµιουργεί ανάγκη να κόψεις δεσµούς µε το παρελθόν.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι σε επαγγελµατικό ή προσωπικό επίπεδο είναι προτεραιότητά σου. Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό σηµαίνουν πως είναι καλή ηµέρα για διαπροσωπικές σχέσεις!

Λέων

Οι εργασιακές και προσωπικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν, γι’ αυτό φρόντισε να τελειώσουν το γρηγορότερο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνουν πως ένα οικογενειακό πρόσωπο βοηθάει µε καθηµερινές δουλειές και υποχρεώσεις. Η σύνοδος της Σελήνης µε τον Πλούτωνα δηµιουργεί πείσµα και εµµονή.

Παρθένος

Εχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση καθώς η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου δίνει ιδέες για να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως οι επαφές µε κόσµο σού φτιάχνουν τη διάθεση.

Ζυγός

Επικεντρώσου σε θέµατα σχετικά µε το σπίτι και τους ανθρώπους σου, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή στα «εν οίκω» και όχι στα «εν δήµω». Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό ευνοεί να διευθετήσεις οικονοµική υποχρέωση. Η σύνοδός της µε τον Πλούτωνα δηµιουργεί πρόσφορο έδαφος για εντάσεις εντός οικίας.

Σκορπιός

Η επικοινωνιακή διάθεση είναι το ταλέντο σου, γι’ αυτό συνάντησε αγαπηµένα πρόσωπα! Η Σελήνη στον Αιγόκερω προτρέπει τις δηµόσιες σχέσεις. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο στο ζώδιό σου βοηθάει καθώς κάποιοι κρέµονται από τα χείλη σου. Η σύνοδος µε τον Πλούτωνα δηµιουργεί προβλήµατα µε τους γύρω σου αν φανατιστείς µε τις απόψεις σου.

Τοξότης

Πιθανόν θα τακτοποιήσεις οικονοµικές υποθέσεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνουν πως παίρνεις χρήµατα από κάπου που δεν περίµενες και σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Η σύνοδός της µε τον Πλούτωνα σού χαρίζει ισχυρή θέληση αλλά και επιµονή για την αύξηση των κερδών σου!

Αιγόκερως

Η συµπεριφορά σου προκαλεί προβλήµατα σε σχέσεις και συνεργασίες απαιτώντας να γίνει αυτό που θέλεις. Η Σελήνη στο ζώδιό σου και το εξάγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνουν πως έχεις αυτοπεποίθηση, όµως κάποιες στιγµές φαίνεσαι αλαζόνας. Η σύνοδός της µε τον Πλούτωνα δηµιουργεί έντονη παρόρµηση και έντονα συναισθήµατα.

Υδροχόος

Οι έντονες σκέψεις επηρεάζουν την καθηµερινότητα και δηµιουργούν άλλες σκέψεις µπαίνοντας σε φαύλο κύκλο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δηµιουργεί ανησυχίες χωρίς βάση. Το εξάγωνό της µε τον Ηλιο από το Σκορπιό φέρνει επαγγελµατική επιτυχία ξεχνώντας τις ανησυχίες. Η σύνοδός της µε τον Πλούτωνα δηµιουργεί εµµονές µε καταστάσεις που δεν πρέπει.

Ιχθύες

Ο,τι και να σε απασχολεί δεν χάνεις κέφι και αισιοδοξία, καθώς η συναναστροφή µε αγαπηµένους φίλους κρατάει «ηθικόν ακµαιότατον». Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το εξάγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνουν πως θα κάνεις µια εκδροµή µε αγαπηµένα πρόσωπα. Η σύνοδός της µε τον Πλούτωνα προτρέπει να µην εµπλακείς σε φιλικά ζητήµατα αν δεν σου ζητηθεί.