Lifestyle|24.05.2019 16:47

Εμίλια Κλαρκ: Ο λόγος που αρνήθηκε το ρόλο της Αναστάζια στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Newsroom

Η Εμίλια Κλαρκ, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Hollywood Reporter» εξήγησε πως έχει βαρεθεί να τη ρωτάνε συνέχεια για το γυμνό που έκανε στο «Game of Thrones», ενώ παράλληλα, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε να ενσαρκώσει τον ρόλο της Αναστάζια Στιλ στην κινηματογραφική σειρά «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

«Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ήμουν γυμνή μπροστά από την κάμερα (για το Game Of Thrones) και όμως είναι η μόνη ερώτηση που μου κάνουν επειδή είμαι γυναίκα. Είναι εξαιρετικά εκνευριστικό και το έχω βαρεθεί επειδή το έκανα για τον χαρακτήρα – δεν το έκανα για να μπορεί να δει κάποιος το στήθος μου, για όνομα του Θεού», ανέφερε η Κλαρκ και τελικά απέρριψε την πρόταση που της είχε γίνει.

Διαβάστε περισσότερα: After: Είναι το νέο «50 Αποχρώσεις του Γκρι» (αλλά για έφηβες);

Αν και η ηθοποιός έχει κάνει ελάχιστες σκηνές γυμνού στην καριέρα της, πιστεύει πως «έχει τσουβαλιαστεί για πάντα». Έτσι, αποφάσισε να μην αποδεχτεί τον ρόλο στην ταινία επειδή «έχει να κάνει με αισθησιασμό, σεξ, να είσαι γυμνός και όλα αυτά» και επειδή «δεν θα μπορούσα οικειοθελώς να συμμετάσχω σε μια τέτοια παραγωγή και μετά να δω κάποιον κατάματα και να του πω ότι δεν μπορεί να μου κάνει εκείνη την ερώτηση».

 
Game of ThronesΕμίλια Κλαρκ