Lifestyle|21.11.2018 11:39

Ορδές διάσημων στο μυθικό πάρτι γενεθλίων του ΝτιΚάπριο

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Σαράντα τεσσάρων έγινε ο χολιγουντιανός σταρ Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στις 11 Νοεμβρίου και το γιόρτασε με άλλο ένα πάρτι που θα μείνει στην ιστορία. Το πάρτι γενεθλίων του έγινε την Παρασκευή στο Spring Place του Μπέβερλι Χιλς και ήταν γεμάτο από μοντέλα και αστέρες του Χόλιγουντ.

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Τζένιφερ Μέγιερ, η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον σύζυγό της Μπραντ Φάλτσακ, ο Ρόμπερτ Ντενίρο, ο Αλ Πατσίνο, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, η Κέιτ Μπεκινσέιλ, η Ρίτα Όρα, η Ναόμι Κάμπελ και πολλοί άλλοι διάσημοι ήταν προσκεκλημένοι του Λίο.

Φυσικά, μάταια κάποιοι περίμεναν να δουν φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram, καθώς ο ηθοποιός χρησιμοποιεί τα social media αυστηρά και μόνο για τους φιλανθρωπικούς του σκοπούς.

T

Σύμφωνα με το E! News, περισσότερα από 500 άτομα προσκλήθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, ενώ ακολούθησε ένα πριβέ γεύμα για λίγους και εκλεκτούς με 50 καλεσμένους, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και η στενή του φίλη Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο ΝτιΚάπριο μαζί με τον Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη, Κουέντιν Ταραντίνο η οποία έχει τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood» και θέμα τον διαβόητο serial killer Τσαρλς Μάνσον. Ο Ταραντίνο περιέγραψε την ταινία ως «μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες το 1969», με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να υποδύεται τον Rick Dalton, πρώην τηλεοπτικό αστέρα μιας σειράς γουέστερν, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα παίξει τον ρόλο του Cliff Booth, τον επί χρόνια αντικαταστάτη του.  

T
ΧόλιγουντΌπρα ΓουίνφρεϊΛεονάρντο ΝτιΚάπριο