Lifestyle|25.05.2019 11:25

Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (26/5-1/6) -Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει πίεση στον παρορμητικό σταυρό

Newsroom

Με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 16 Μαΐου συνεχίζεται η σύνθετη φάση για τα παρορμητικά ζώδια -Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως- που θα επεκταθεί έως την 1η Ιουλίου. Αλλαγές, ανακατατάξεις και αρκετή πίεση, ενώ θα δοκιμαστούν σχέσεις και συνεργασίες.

Υποτίθεται ότι μετά την πανσέληνο στις 18 που έγινε στον Σκορπιό, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μπαίνουν σε πιο ήρεμα νερά, αλλά οικονομικά και αισθηματικά απαιτείται μέτρο και προσοχή. Κάπως καλύτερα Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Τοξότες, αλλά στην ουσία την εύνοια παίρνουν Δίδυμοι και Ιχθύες.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 26 Μαΐου - 1 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ήδη από τις 16 και μετά οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί, αλλά έως και τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου υπάρχουν και κάποια θετικά. Έως τις 4 Ιουνίου λοιπόν θα υπάρχει μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια σχετικά με σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια, μετακομίσεις, ΜΜΕ, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, τα παιδιά και τη γραφειοκρατία γενικότερα. Έως αυτήν την ημερομηνία διεκδικήστε κάπως καλύτερα οικονομικά και κάθε είδους συμφέροντα. Υπάρχουν όμως και οι σχέσεις αλλά και ο έρωτας. Προσεγγίσεις, βελτιώσεις και... διαπιστώσεις γίνονται πιο εύκολα έως τις 4.

Ευνοϊκές Ημέρες: 29, 30, 2

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ: Ο Μάης σάς αποχαιρετά με θετικές μάλλον εντυπώσεις και έως και την τελευταία του ημέρα όλο και κάτι καλό θα κάνει για σας. Τώρα και έως και τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνετε τις οικονομικές σας κινήσεις και να κυνηγήσετε τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας. Αλλάξτε επίσης γρήγορα ρότα εκεί που τα πράγματα δεν βλέπετε να σας πηγαίνουν. Άλλωστε η πανσέληνος που έγινε στις 18 σας έδειξε στην εργασία, στις σχέσεις και στα αισθηματικά σας αν είχατε... ιππεύσει το γερό ή το... κουτσό άλογο. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι μια καλή εγγύηση.

Ευνοϊκές Ημέρες: 26, 27, 28, 31, 1

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ: Χρόνια πολλά, χρόνια καλά. Φυσικό η περίοδος των γενεθλίων μας να βγάζει στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα συναισθήματα, φιλοδοξίες αλλά και απωθημένα. Παρακαλώ, μην τα δραματοποιήσετε. Ο Ερμής στο ζώδιό σας -και η παρουσία του εκεί είναι άκρως σημαντική γιατί τυγχάνει και κυβερνήτης- θα δημιουργήσει ιδιαίτερη κατάσταση έως τις 4 Ιουνίου. Έξυπνες ιδέες για πιο επιτυχημένους συνδυασμούς παντού αλλά και λόγια και σχόλια που μπορεί να κάνουν ζημιά. Μάτια παντού λοιπόν ανοιχτά, ιδιαίτερα από Κυριακή έως και Τρίτη που η κατάσταση είτε στα επαγγελματικά είτε στις σχέσεις σας θα είναι ρευστή και κυμαινόμενη. Από Τετάρτη η καθαρή εικόνα.

Ευνοϊκές Ημέρες: 29, 30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας -που ξεκίνησε στις 16- και αυτό έχει κάποια θετικά αλλά παράλληλα έχει και τα αρνητικά του. Οι ρυθμοί και η καθημερινότητά σας τροποποιούνται, ενώ έως τις αρχές Ιουλίου αρκετά πράγματα θα αλλάξουν στη ζωή σας ή σε κάποιους βασικούς τομείς της. Στην εργασία μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις, ενώ για κάποιους θα υπάρξει και μια χωροταξική αλλαγή ή πρόσθετη φροντίδα για συγγενικά πρόσωπα, έναν χώρο ή ακίνητο. Ευτυχώς, και για τα οικονομικά και για τις σχέσεις σας στα δύσκολα θα υπάρχουν και τα εναλλακτικά εξισορροπητικά. Προσοχή και στην υγεία.

Ευνοϊκές Ημέρες: 26, 27, 28, 31, 1

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Τα χρήματα και τα αισθήματα. Αυτά τα δύο είναι σε προτεραιότητα έως και την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Ηδη η πανσέληνος στις 18 ανέδειξε ελλείψεις, αδυναμίες και παραλείψεις ή και ποια είναι αυτά που σας διαχωρίζουν από τους «άλλους». Ανώτερους, στενούς συνεργάτες ή ακόμα και τον/τη σύντροφό σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Καλό είναι να προσέξετε περισσότερο αποφάσεις και ενέργειες που μπορεί να έχουν κόστος. Για να έχετε μεγαλύτερη σιγουριά στις επιλογές σας, φανείτε πιο υπομονετικοί. Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου σάς πηγαίνει περισσότερο.

Ευνοϊκές Ημέρες: 29, 30

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Πολλή τρεχάλα, πολλή βαβούρα και μπόλικο... μπλα μπλα. Οπλιστείτε με ψυχραιμία, υπομονή και προσοχή τις πρώτες τρεις ημέρες αυτής της εβδομάδας που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη κούραση και ρευστότητα. Οι υποχρεώσεις σας εξάλλου θα είναι παντού περισσότερες. Επαγγελματικές, οικογενειακές και μαζί και κάποια απρόοπτα που απαιτούν εγρήγορση και ετοιμότητα. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον τομέα της καριέρας ανεβάζουν τις μετοχές σας, αλλά από την Τετάρτη και μετά θα έχετε καθαρή εικόνα για το πώς θα κινηθείτε. Αυτό ισχύει και για τα αισθηματικά, οπότε παραμείνετε ψύχραιμοι.

Ευνοϊκές Ημέρες: 31, 1

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Ευθύνες και υποχρεώσεις πυκνώνουν όλο και περισσότερο καθημερινά από τις 16 Μαΐου και μετά. Ένα μεταβατικό διάστημα που θα επιφέρει κάποιες αλλαγές σε ορισμένους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Εργασία, σπουδές, ακίνητα, περιουσιακά, χώρος εργασίας ή διαμονής, πάγιας ή προσωρινής. Αυτά βέβαια θα λάβουν χώρα έως την 1η Ιουλίου, άρα λοιπόν και εξαιτίας της ρευστότητας που θα επικρατεί θα πρέπει να αφήνετε και λίγο χώρο για το απρόοπτο παντού. Στον έρωτα και στις συνεργασίες, αλλά και γενικότερα θα είναι κάπως καλύτερα έως 4 Ιουνίου.

Ευνοϊκές Ημέρες: 2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Ασφαλώς και η βοήθεια του Άρη -από τις 16 και μετά- είναι εξαιρετικά αποδοτική σε πολλά επίπεδα, αλλά η εβδομάδα αυτή εμφανίζεται σύνθετη. Πιο ευνοϊκή στο ξεκίνημά της και λίγο πιο δύσκολη προς το τέλος της. Αυτό σημαίνει ότι θα κινηθείτε συνολικά κάπως πιο αποφασιστικά για να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε και να αποτρέψετε εκείνα που δεν θέλετε. Η Αφροδίτη απέναντί σας στον Ταύρο έως τις αρχές Ιουνίου αναδεικνύει τόσο αυτά που σας ενώνουν με τους άλλους -συνεταίρους, στενούς συνεργάτες, αλλά και τον/τη σύντροφό σας- όσο και αυτά που σας χωρίζουν. Μην πιέσετε για να πάρετε περισσότερα τώρα από όσα σας παρέχονται.

Ευνοϊκές Ημέρες: 26, 27, 28

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Μεγάλη κινητικότητα, κούραση, βαβούρα και ρευστότητα έχουν οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία, αλλά και μέτρο γιατί τις πρώτες τρεις ημέρες αυτής της εβδομάδας ο καθένας θα λέει το... μακρύ του και το κοντό του. Φυσικά από αυτό δεν γλιτώνετε κι εσείς, παρόλο που ο Δίας στο ζώδιό σας όλο και σας σώζει από το χειρότερο. Επειδή από την Κυριακή έως και την Τρίτη μπορεί να υπάρξει μια σχετικά θολή ακόμα κατάσταση, μην είστε απόλυτοι στις επιλογές, στις τοποθετήσεις και στους... αφορισμούς. Αυτό ισχύει και για τα επαγγελματικά αλλά και για τις σχέσεις σας.

Ευνοϊκές Ημέρες: 29, 30

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Με τον επιθετικό και απαιτητικό Άρη απέναντί σας από τις 16 και μετά είναι φυσικό να βρίσκεστε κάπως στην... τσίτα για την έκβαση κάποιων σημαντικών εξελίξεων. Συνεταιρισμοί, σχέσεις και συνεργασίες θα είναι έως την 1η Ιουλίου σε πρώτο πλάνο και θα χρειαστούν υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα, καθώς το όλο σκηνικό θα είναι εξαιρετικά ρευστό. Αν μάλιστα είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα πρέπει να είστε -και στην υγεία- περισσότερο προσεκτικοί. Ευτυχώς στα ζόρικα η Αφροδίτη -για σχέσεις και οικονομικά- θα βάζει το... χέρι της. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την εύνοιά της.

Ευνοϊκές Ημέρες: 26, 27, 28, 31, 1

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Είναι αναμενόμενο αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας να αντιμετωπίζετε πιο συχνά από τους υπολοίπους του ζωδίου σας εκπλήξεις και απρόοπτα. Ασφαλώς και ο Ιούνιος από τη δεύτερη εβδομάδα του και μετά επιφυλάσσει περισσότερες εκπλήξεις και απρόοπτα. Ο Ερμής ευνοϊκός για όλους σας έως τις 4 Ιουνίου συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις, ΜΜΕ και αύξηση της πελατείας σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Τα οικονομικά όμως και αυτήν την εβδομάδα, όπως και τα αισθηματικά, θέλουν προσεκτικότερη αντιμετώπιση. Σύντομα θα υπάρξουν και καλύτερα νέα.

Ευνοϊκές Ημέρες: 29, 30

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ: Αναμφίβολα οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου δεν διακρίνονται από ηρεμία και ξεκούραση και απαιτούν ιδιαίτερη συγκέντρωση και οργάνωση για την καλύτερη διαχείριση των πραγμάτων. Βλέπετε, ο Ερμής κόντρα σας μπορεί να μπερδέψει, να αποπροσανατολίσει και να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την παρουσία του Άρη στον Καρκίνο που σας δίνει δύναμη και αποφασιστικότητα για να υπερνικήσετε δυσκολίες και να επιλύσετε προβλήματα. Ένα νέο κεφάλαιο στην εργασία, στα οικονομικά και τα ερωτικά ανοίγει η Σελήνη στο ζώδιό σας από την Κυριακή και μετά.

Ευνοϊκές Ημέρες: 26, 27, 28

Βίκη Παγιατάκηζώδιααστρολογικές προβλέψειςημερήσιες προβλέψεις