Τάκης Ζαχαράτος: «Ο κόσμος βαρέθηκε τα ψέματα και τα "θα" των πολιτικών» (vid)
NewsroomΞεχωριστή ήταν η παρουσία του Τάκη Ζαχαράτου στον εκλογικό μαραθώνιο του Open, όπου πέραν του ότι υποδύθηκε την Έλλη Στάη, εξέφρασε με τον μοναδικό του τρόπο την άποψή του για τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα, ενώ σχολίασε και τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων.
«Όχι, δεν ψήφισα σήμερα. Έχω ζαλιστεί. Το παράλογο είναι λογικό και το λογικό είναι παράλογο. Έχουμε ξεχάσει αυτά που ξέραμε. Κι αυτά που ξέραμε, τα ξεχάσαμε. Είναι ένα μπέρδεμα. Βλέπω ένα παλιό μοντέλο πολιτικών, που το συνεχίζουν και νέοι άνθρωποι. Αυτό είναι λίγο θλιβερό. Τα κόμματα, τα οποία είναι κομμάτια του λαού, δεν έχουν να προτείνουν κάτι. Είναι χαμογελαστοί και μες την καλή χαρά όταν χρειάζονται την ψήφο, χωρίς όμως να προσφέρουν κάτι», ανέφερε, αρχικά, ο γνωστός showman.
«Το πιο απλό πράγμα είναι να ακούσουν τον κόσμο. Νιώθω ότι είναι κουφοί όλοι τους. Ο κόσμος βαρέθηκε τα ψέματα και τα "θα". Ουσιαστικά, κανείς δεν επικοινωνεί με το λαό να καταλάβει τι θέλει. Ο κόσμος είναι τρελαμένος», τόνισε ο ίδιος λίγο αργότερα.
Για τα προεκλογικά σποτ των κομμάτων σχολίασε αστειευόμενος: «Τι βιντεοκλίπ ήταν αυτά; Τι υπερπαραγωγές ήταν αυτές; Ο Μητσοτάκης κοντινό Αλίκη. Ούτε ο Ρουβάς δεν κάνει τέτοια κλιπ.
- Έρχονται αυξήσεις και στις πτήσεις: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα στα αεροπορικά εισιτήρια
- Ποιους «δείχνει» ο Παναγόπουλος για την υπόθεση με τα αδήλωτα εκατομμύρια - Ο Άδωνις που θεωρεί φυσιολογικό να τον παρακολουθούν και ο Θεοδωράκης που πάει Τσίπρα
- «Χειρόφρενο» διαρκείας τραβούν τα ταξί από σήμερα σε όλη την Ελλάδα
- Ο Τραμπ ψάχνει λύση εγκλωβισμένος στα Στενά του Ορμούζ