Έλενα Θωμοπούλου: Η συνεργασία με τον «Ιησού» Αποστόλη Τότσικα (pics)
NewsroomΗ ηθοποιός Έλενα Θωμοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PEOPLE και τον Γιώργο Πράτανο αναφέρθηκε στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα, μίλησε για το διαλογισμό και αποκάλυψε ποιο είναι το πρόσωπο που την επηρεάζει στην καθημερινότητά της.
Προσπάθησες κάποια στιγμή να «τσαλακώσεις» την εμφάνισή σου;
Μέχρι σήμερα όλοι οι ρόλοι μου –με εξαίρεση μια παραγωγή που έκανα εγώ στο θέατρο, το Κεκλεισμένων των Θυρών, του Σαρτρ, που ήταν πιο υπαρξιακό– έχουν, καλώς ή κακώς, μια ωραία εμφάνιση. Πρόκειται, κυρίως για ρόλους πιο δραματικούς. Θα ήθελα, όμως, να κάνω κωμωδία.
Στην προσωπική σου ζωή ακυρώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση;
Ειλικρινά, έχω φτάσει σε ένα επίπεδο που νιώθω ότι δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει. Αν θέλεις να δεις κάτι όμορφο στον Γιώργο, θα δεις κάτι όμορφο και θετικό. Θα αντλήσεις μια θετική αύρα. Αν κάποιος είναι κακεντρεχής, από τον Γιώργο θα αντλήσει κάτι αρνητικό. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς είμαστε μέσα μας, για να αποδεχτούμε τους άλλους. Μου αρέσει να είμαι περιποιημένη, αλλά σε ένα λογικό πλαίσιο. Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές σε καμία περίπτωση, μόνο αν είναι απαραίτητο για κάποια δουλειά.
Θα μπορούσες να ζήσεις στην Αγγλία, γιατί δεν το έκανες;
Θα μπορούσα. Εκεί με περνούσαν είτε για Ιταλίδα είτε για Σκανδιναβή, ίσως επειδή έχω ανοιχτά χρώματα. Το σκέφτηκα να μείνω… Έκανα μια ελληνογαλλική παραγωγή, και μου πρότειναν να πάω στην Αγγλία για άλλη οντισιόν. Έχω ατζέντη εκεί και θέλω να πάω τον χειμώνα για κάποιες ακροάσεις. Θα ήθελα να αναζητήσω την τύχη μου εκεί σε ταινίες και παραγωγές. Μου έχει γίνει πρόταση και το σκέφτομαι για τον χειμώνα. Μετά την ταινία The Shepherd, με τον Αποστόλη Τότσικα, θα ξεκινήσει μια παραγωγή που λέγεται 731. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβληθεί στο History Channel και κάποια γυρίσματα θα γίνουν στο Λονδίνο, οπότε είναι ευκαιρία να δραστηριοποιηθώ εκεί.
- Το στοιχείο που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική στις κάμερες για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και το πρόσωπο «κλειδί»
- Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη: Παραίτηση ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Χάκαραν τον ΕΦΕΤ: Το μήνυμα με νεκροκεφαλή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα
- Τι θα συμβεί στο Ηλιακό μας Σύστημα όταν «πεθάνει» ο Ήλιος; Νέα έρευνα ίσως έχει την απάντηση