Kanye West - Bianca Censori: Υπερπολυτελές πάρτι στις Βερσαλλίες για τα γενέθλια του ράπερ
NewsroomΜε μια ακόμη εκδήλωση που τράβηξε τα βλέμματα για την υπερβολή και την πολυτέλειά της, ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και η Μπιάνκα Σενσόρι (Bianca Censori) γιόρτασαν τα 49α γενέθλια του ράπερ, επιλέγοντας έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους παγκοσμίως.
Οι προκλητικές εμφανίσεις
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Daily Mail και Page Six, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι στο παλάτι των Βερσαλλιών, το οποίο στη συνέχεια συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο Airelles Chateau de Versailles, Le Grand Controle.
Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, το κόστος της βραδιάς έφτασε τα 400.000 δολάρια, με περίπου 20 καλεσμένους να δίνουν το «παρών» σε ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής και θεατρικότητας.
Ο Γουέστ δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βραδιά, όπου εμφανίζεται μαζί με τη Σενσόρι μέσα στους χώρους των Βερσαλλιών, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και σχόλια στα διεθνή μέσα.
Η Daily Mail σημείωσε ότι το ύφος της εκδήλωσης και οι ενδυματολογικές επιλογές του ζευγαριού ήρθαν σε αντίθεση με την κομψότητα του ιστορικού μνημείου.
Ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα, με μάσκα προσώπου, σακάκι, δερμάτινο παντελόνι και μπότες, ενώ η Μπιάνκα Σενσόρι επέλεξε ένα κρεμ σατέν κορμάκι με κορσέ και ασορτί φούστα, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με φτερωτό headpiece και σατέν γόβες.
Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι ακολούθησαν παρόμοιο θεματικό dress code, με κάποιους να επιλέγουν μάσκες ζώων αντί για παραδοσιακές μάσκες μεταμφίεσης, δίνοντας έναν ακόμη πιο ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά.
- Ξεμένει η Ευρώπη από νερό; Η «καλοκαιρινή παγίδα» και γιατί η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στη ζώνη κινδύνου
- Ανατριχιαστική μαρτυρία μητέρας που βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια με το 18ημερών μωρό της
- Ταράζει τα... γαλάζια νερά επιστολή του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ - Η απάντηση Μαρινάκη
- Συναγερμός στη Γερμανία: Πέντε νεκροί σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Στάντε της Κάτω Σαξονίας