Lifestyle|28.05.2019 19:11

Τζούλια Νόβα: Οι εικόνες βίας από τον πατέρα της, που δεν μπορεί να ξεχάσει (vid)

Newsroom

Το πρωί της Δευτέρας (28/5), η Τζούλια Νόβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τη σχέση που έχει με τον πατέρα της και πως την έχει επηρεάσει.

«Με τον μπαμπά μου δεν έχω καθόλου σχέσεις. Από τα έξι μου μέχρι τα εννιά ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα ότι είχε πεθάνει, αλλά μετά εμφανίστηκε. Ήμουν αντιδραστική απέναντί του και δεν τον πολυήθελα. Ποτέ δεν είχαμε έρθει κοντά γιατί πάντα αισθανόμουν ότι είχε μια περίεργη ενέργεια. Ίσως αν μου έδειχνε παραπάνω αγάπη, να το προσπερνούσα. Αλλά επειδή ήταν στον δικό του πλανήτη, τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του που είχε εκείνη την περίοδο και όχι τόσο εγώ. Κι εγώ αυτό το καταλάβαινα», ανέφερε αρχικά η ξανθιά καλλονή.

T
T

Όταν ήμουν 18 χρονών, έψαξε για να με βρει εδώ στην Ελλάδα και με αυτά που ξεστόμισε με απώθησε ακόμα πιο πολύ. Σαν πατέρας δεν ήταν καθόλου σωστός. Ούτε μια σοκολατίτσα δεν μου είχε πάρει, δεν έδωσε ποτέ τίποτα για μένα. Μίλησε με τη μητέρα μου τότε και της είπε: “τώρα που η Τζούλια έχει κλείσει τα 18 μήπως έχει έρθει η ώρα για να με βοηθάει οικονομικά;”. Αν σου έλεγε κάτι τέτοιο ο μπαμπάς σου, πώς θα αντιδρούσες; Δεν παθαίνεις ένα σοκ;», συνέχισε.

T

«Βία μέσα στο σπίτι υπήρξε μόνο μια φορά. Τη μέρα που έφευγε, πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στη μαμά. Η μαμά δεν το ανέχτηκε. Είχε περάσει πολύ δύσκολα. Έσπρωξε και τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της. Μόλις το είδε η μαμά αυτό έγινε ο κακός χαμός. Καθόμουν στην πόρτα του δωματίου και το παρακολουθούσα. Τον πετάξαμε έξω. Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου, είναι σοκαριστική», συμπλήρωσε.

ΠρωινόΦαίη ΣκορδάΤζούλια Νόβα