Lifestyle|29.05.2019 13:44

Συντετριμμένη η μητέρα της Τζούλιας Μπάρκα: «Με κοίταξε, σήκωσε το χέρι της και έφυγε» (vid)

Newsroom

Η Τζούλια Μπάρκα, σε ηλικία 50 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το πρωί της Τετάρτης (29/5), συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν συντετριμμένοι την ηθοποιό στην τελευταία της κατοικία. Η κηδεία της έγινε στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής

Η μητέρα της Τζούλιας μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» για τον θάνατο της κόρης της. «Με κοίταξε στα μάτια, σήκωσε το χέρι της και μετά έφυγε. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Είπα "πάει το παιδί μου, το έχασα". Νόμιζα πώς λιποθύμησε και ο γιατρός μου είπε ότι απεβίωσε. Υπέφερε πολύ το παιδί μου. Έφυγε από πόνους. Είδα στον ύπνο μου τον μπαμπά της, να την παίρνει από το χέρι και να φεύγουν», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές βιντεοταινίες της εποχής. Το άστρο της έλαμψε και στο θέατρο, ενώ έκανε προσπάθεια να ασχοληθεί και με το τραγούδι. Ιστορία άφησαν οι τηλεοπτικοί καβγάδες της με την Τζένη Χειλουδάκη σε παράθυρα μεσημεριανών εκπομπών. 

Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Όταν μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε τα μάτια της, η μία πλευρά του σώματός της είχε παραλύσει, ενώ μέχρι πρόσφατα, αντιμετώπιζε και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

Τζούλια Μπάρκα