Lifestyle|12.11.2018 20:32

Βικτώρια Καρύδα: Φοβάται για τη ζωή της - Θα μείνει Αυστραλία

Newsroom

Ρεπορτάζ της Dailymail αναφέρει ότι η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος του 46χρονου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (31 Οκτωβρίου), στην περιοχή Πανόραμα, μετακομίζει μόνιμα στην Αυστραλία. Το μοντέλο φεύγει από την Ελλάδα για να μεγαλώσει τα παιδιά της στο σπίτι των γονιών του Γιάννη Μακρή, στο Μόσμαν, ένα ήσυχο προάστιο του Σίδνεϊ.

Στην Dailymail μίλησε ο Στέλιος Μακρής, πατέρας του Γιάννη, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως η ζωή τον έφερε σε σημείο να δει και τα δυο παιδιά του νεκρά. Η κηδεία του Γιάννη Μακρή έγινε το Σάββατο σε ιδιωτική τελετή στο Rookwood Cemetery στο Σίδνεϊ, με τον δολοφονημένο άνδρα να θάβεται δίπλα στην αδερφή του Βίκυ, η οποία πριν 30 χρόνια είχε χάσει τη ζωή της από λευχαιμία. 

Ο 82χρονος Στέλιος Μακρής δήλωσε: «Είμαι τόσο αναστατωμένος, είδα τον γιο μου νεκρό μπροστά στα μάτια μου! Ξέρεις πως είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχω χάσει πλέον δυο παιδιά! Τα έχω δει νεκρά μπροστά στα μάτια μου!»

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μακρή είπαν η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, ο έφηβος γιος που είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο, οι γονείς του και ο αδελφός του, Άλεξ Μακρής. «Δεν θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, με τίποτα» δήλωσε πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια στη Daily Telegraph. 

Γιάννης ΜακρήςΒικτώρια Καρύδαδολοφονία