Lifestyle|16.06.2019 16:23

Μέγκαν Μαρκλ: Η νταντά του Άρτσι «τα έπαιξε» - Γιατί παραιτήθηκε;

Newsroom

Το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι ήρθε στον κόσμο ξημερώματα Δευτέρας 6 Μαΐου (5:26 για την ακρίβεια ώρα Αγγλίας) . Το αγοράκι πήρε το όνομα Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ είναι το πρώτο παιδί μιγάς που γεννιέται σε μια σημαντική θέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια. 

Τα βρετανικά δημοσιεύματα σχολιάζουν συχνά ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έχει προβλήματα με τους ανθρώπους του προσωπικού της και η έλευση του μικρού Άρτσι έχει χειροτερέψει την κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μέσα σε διάστημα ενός χρόνου είχαν παραιτηθεί τόσο η υπεύθυνη ασφάλειας της πρώην ηθοποιού του «The Suits», όσο και η στιλίστριά της. 

T

Πρόσφατα, προβλήματα με τη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι αντιμετώπισε και η νταντά του Άρτσι, η οποία αποτελεί πλέον παρελθόν. Η νταντά παραιτήθηκε μετά από δύο εβδομάδες και οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ προσπαθούν να ανακαλύψουν το γιατί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού New Idea, η Μέγκαν Μαρκλ περνάει μία περίεργη περίοδο μετά τη γέννηση του μωρού της, ενώ πηγή του παλατιού αναφέρει, πως προσπαθεί να ελέγξει με μανία ό,τι έχει να κάνει με τον μικρό γιο της. Δεν επιτρέπει σε κανένα να είναι μόνος μαζί του και έχει γίνει τόσο «control freak», που ούτε η ίδια της η μητέρα δεν την άντεξε. 

Η ίδια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ντόρια (μητέρα της Μαρκλ) αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της. H μαμά της ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν η Μέγκαν αλλά το μόνο που της επέτρεπε είναι να κρατάει το μωρό για λίγα λεπτά μέχρι να κάνει ένα μπάνιο γρήγορα γρήγορα». Τονίζει, επίσης, πως η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο πρίγκιπας Χάρι, είχαν προσλάβει τρεις νταντάδες για να βοηθούν την νέα μαμά, αλλά η 37χρονη δεν επέτρεψε σε καμία να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια. Αυτό είχε ως συνέπεια η νταντά να υποβάλλει την παραίτησή της.

Μέγκαν Μαρκλ