Lifestyle|13.11.2018 13:10

Ζάχος Χατζηφωτίου - Έλενα Χριστοπούλου: Υπήρξαν ζευγάρι;

Newsroom

Ο 95χρονος συγγραφέας και δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου υπήρξε ένας γοητευτικός άντρας και λάτρης του γυναικείου φύλου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Τι λέει;» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έκανε μια αποκάλυψη για μια σύντροφό του που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ. 

Όταν του ζητήθηκε η γνώμη του για το Greece’s Next Top Model, ο Χατζηφωτίου είπε: «Τη βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι, αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη».

T

Η Έλενα Χριστοπούλου, την οποία βλέπουμε στο ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, όπου και έχει αναλάβει τον ρόλο της coach των κοριτσιών, ήταν παντρεμένη με τον hairstylist των διασήμων, Πάνο Καλλίτση για έξι χρόνια, αλλά χώρισαν. Είναι ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων και έχει διατελέσει επί πολλά χρόνια μία από τις σημαντικές bookers της Ελλάδας, εκπροσωπώντας ονόματα, όπως: η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά κλπ. 

Ζάχος ΧατζηφωτίουGNTMΈλενα Χριστοπούλου