Καίτη Γαρμπή: Έπεσε στη σκηνή στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου - «Έφαγα μια επική γλίστρα»
NewsroomΈνα απρόοπτο είχε επί σκηνής η Καίτη Γαρμπή κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη, για τα 30 χρόνια της καριέρας του.
Το απρόοπτο
Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο ένα ντουέτο που είχαν τραγουδήσει στο παρελθόν. Ωστόσο, την ώρα που ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το stage, έχασε την ισορροπία της και έπεσε.
Η βροχή που είχε προηγηθεί της συναυλίας είχε κάνει το δάπεδο της σκηνής ιδιαίτερα ολισθηρό, με αποτέλεσμα η Καίτη Γαρμπή να γλιστρήσει την ώρα που αποχωρούσε.
Ο Αντώνης Ρέμος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έσπευσαν αμέσως να τη βοηθήσουν να σηκωθεί. Η τραγουδίστρια, πάντως, κατάφερε να αποχωρήσει από τη σκηνή χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα.
Λίγα λεπτά αργότερα, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν από την πτώση της και δημοσίευσε ένα βίντεο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Με χιούμορ, περιέγραψε το περιστατικό και διαβεβαίωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι απολύτως καλά. «Κάνω αυτό το βίντεο γιατί πριν από πέντε λεπτά έφαγα μια επική γλίστρα πάνω στο stage, αλλά θέλω να δείτε ότι είμαι καλά. Δεν πονάω πουθενά, δεν έχω σπάσει τίποτα. Ήταν πολύ αστείο. Ήταν λίγο γελοία η γλίστρα, αλλά όλα καλά», ανέφερε.
Κλείνοντας, η τραγουδίστρια έδωσε το δικό της μήνυμα για τη βραδιά στη Θεσσαλονίκη: «Παιδιά, η βραδιά είναι μαγική. Όλα είναι τέλεια εδώ στη Θεσσαλονίκη».
- Σε «λαϊκή αγρυπνία» η σορός του Μαζωνάκη στη Νίκαια - Αύριο η απολογία των γιατρών με φόντο τα σβησμένα στοιχεία
- «Υγειονομική βόμβα» οι φοιτητικές εστίες Ιωαννίνων: Χαράτσι 40 ευρώ, απειλές για εξώσεις και μπλόκο στα πτυχία
- Προκλητικές δαπάνες στο Ισραήλ: 470.000 δολάρια για μαλλιά και μακιγιάζ του Νετανιάχου
- «Πραγματικά τρομοκρατημένοι»: Τι συμβαίνει πίσω από... τις κλειστές πόρτες της AI