Lifestyle|31.05.2019 19:04

Πάνος Ζάρλας - Power of Love: Νεκρός στην άσφαλτο την ημέρα των γενεθλίων του

Άγγελος Γεραιουδάκης

Σε ηλικία 28 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Ζάρλας, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο νικητής του «Power of Love» σκοτώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.

Η τραγική ειρωνεία είναι αποτυπωμένη στα προφίλ του στα social media. Την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, οι φίλοι του εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία». Τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 28χρονου Πάνου.

O πρώην συμπαίκτης του «Power of Love», Δώρος Παναγίδης, χωρίς να κρύψει το σοκ του στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, δημοσίευσε στα InstaStories του μια κοινή φωτογραφία τους, σχολιάζοντας: «Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα. Δε γίνεται να έφυγες τόσο νωρίς». Η Μαρία Μπακοδήμου, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον αποχαιρετά: «Aχ ρε Πάνο, πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό. Δεν...».

T

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά συνδέθηκε με το σημείο που έχασε τη ζωή του ο νικητής του «Power of Love». «H επικαιρότητα είναι πολύ δυσάρεστη και φέρνει αμηχανία. Δεν υπάρχουν λόγια να πεις κάτι παραπάνω. Είναι πολύ αμήχανο και όταν το πρωί μας ενημέρωσε ο Δημήτρης… Λες 28 ετών κάτι κακό έχει γίνει. Μετά ήρθαν οι περισσότερες πληροφορίες. Είδα και την ανάρτηση της Μπακοδήμου που τον γνώρισε καλύτερα. Είναι τόσο άδικο και τραγικό για έναν νέο άνθρωπο να φεύγει από τη ζωή», είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. 

 

Η Ελένη Χατζίδου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο βιντεοκλίπ «Δεν θα σε περιμένω» και από τότε έγιναν καλοί φίλοι, έγραψε στα social media. «Αχχχχ παιδάκι μου. Η πρώτη είδηση με το που άνοιξα τα μάτια μου. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Κουράγιο στην οικογένεια. Θα σε σκέφτομαι Πανούλη μου». 

Ο Πάνος Ζάρλας γεννήθηκε στην Αθήνα και σε μικρή ηλικία οι γονείς του χώρισαν. Έζησε με τη μητέρα του και με τον θείο του, ο οποίος μετά από λίγα χρόνια έφυγε από τη ζωή. Αργότερα, μετακόμισε στη Λέσβο και για εκείνον ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσει εκεί.

Τα πρώτα χρόνια δέχτηκε bullying, γιατί ήταν ένα παιδί, το οποίο ήταν ξένο σε μια κλειστή κοινωνία. Δέχτηκε πόλεμο ακόμη και για το γεγονός επειδή έκανε συχνά παρέα με κορίτσια, κάτι το οποίο οι υπόλοιποι θεωρούσαν λάθος, αφού, όπως έλεγε ο ίδιος, στη νησιωτική κοινωνία της Λέσβου και στον σχολικό μικρόκοσμο τα αγόρια και τα κορίτσια του σχολείου ήταν χωρισμένα σε δύο ομάδες.

Στα 19 του έφυγε από το σπίτι και γύρισε στην Αθήνα. Έπιασε δουλειά, βρήκε και σπίτι, κάλυπτε μόνος τα έξοδά του και αποφάσισε να σπουδάσει μαγειρική. Εκείνη την περίοδο, έκανε κάποιες καλές γνωριμίες και μπήκε σε μια εταιρεία από την οποία έπαιρνε μια αρκετά καλή αμοιβή. Είχε μια αρκετά καλή ζωή για την ηλικία του, δυστυχώς όμως, η εταιρεία αυτή έκλεισε και αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με τα νυχτερινά μαγαζιά.

Κάπως έτσι βρέθηκε στο στούντιο του «Power of Love». Από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι της αγάπης, ερωτεύτηκε και έγινε ζευγάρι με την Στέλλα Μιζεράκη, ενώ οι δυο τους κατάφεραν να αναδειχθούν μεγάλοι νικητές του ριάλιτι και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

 

«Με τον Πάνο από την αρχή της σχέσης μας υπήρχε ειλικρίνεια και επικοινωνούσαμε με τα μάτια! Με έναν περίεργο τρόπο καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον χωρίς να μιλήσουμε. Είχαμε πολύ χρόνο να έρθουμε κοντά και να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον μέσα από πολλές συζητήσεις και πολλές δραστηριότητες. Το βασικό συστατικό της σχέσης μας είναι ότι έχουμε και οι δύο πολύ χιούμορ και διασκεδάζουμε την κάθε μας στιγμή. Κάνουμε ο ένας τον άλλο να γελάμε γιατί είμαστε και οι δυο πολύ πειραχτήρια και αυτό μας έφερε πιο κοντά», είχε αναφέρει η Στέλλα Μιζεράκη στο Page 2 της εφημερίδας «Νέα Σελίδα». 

 

Η σχέση του ζευγαριού, ωστόσο, τελείωσε λίγο καιρό, αφότου ολοκλήρωσαν την παρουσίαση του παιχνιδιού «Σκάσε και κολύμπα», με την ανακοίνωση του χωρισμού τους να γίνεται μέσα από τα social media.

 

«Υπήρξαν κάποιες προσπάθειες μετά το χωρισμό μας. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν το δείξαμε για να υπάρχει ησυχία ανάμεσά μας για εκείνη την περίοδο. Καταλήξαμε στο ότι δεν γίνεται να είμαστε πάλι μαζί. Πλέον, έχουμε κόψει και τις φιλικές επαφές μεταξύ μας. Θεωρώ πως αν έχεις δυνατά αισθήματα, δεν μπορείς να εξελίξεις μια σχέση σε μια φιλία. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποφάσισα να μην έχω επαφές με τη Στέλλα. Όχι γιατί δεν την εκτιμώ, αλλά υπάρχουν ακόμα έντονα συναισθήματα. Η οποιαδήποτε συνάντηση μαζί της θα ήταν δύσκολη», είχε αποκαλύψει ο Πάνος Ζάρλας σε συνέντευξή του. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει στην εμφάνιση μιας γυναίκας είναι τα άκρα και η αύρα της. Αιτία χωρισμού για εκείνον είναι να χαθεί το πάθος.

   

Λίγες ημέρες πριν τα περασμένα Χριστούγεννα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μπήκε στον επιχειρηματικό κόσμο, αφού απέκτησε το δικό του café, εκεί όπου και περνούσε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας του. 

«Έρχονται στο μαγαζί που δουλεύω και τα λέμε από κοντά. Σίγουρα, όσο περνάει ο καιρός, κάποιοι άνθρωποι σε ξεχνάνε. Συνήθως, είναι εκείνοι οι άνθρωποι, οι οποίοι ασχολούνται με αυτό που φαίνεται προς τα έξω και όχι με την ίδια την προσωπικότητά μου. Όσοι όμως με στήριξαν από την αρχή, γνωρίζοντας τον εαυτό μου, έμειναν κοντά μου», είχε πει στο fthis.gr.

  

Ο Πάνος Ζάρλας φανταζόταν τον εαυτό του μετά από δέκα χρόνια να έχει μία γυναίκα, που να μπορεί να της προσφέρει τα πάντα: «Να έχουμε μια ζωή γεμάτη όμορφες στιγμές, ταξίδια και αργότερα να δημιουργήσω οικογένεια μαζί της. Με τους στόχους που έχω βάλει στην προσωπική μου ζωή, θεωρώ ότι σε δέκα χρόνια θα έχω συγκεντρώσει κάποια χρήματα με τα οποία θα διευκολύνω την καθημερινότητά μου», είχε τονίσει στο fthis.gr

  
Power of LoveΠάνος ΖάρλαςΣΚΑΪ