Lifestyle|31.05.2019 14:53

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ατζούν Ιλίτζαλι (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (30/5), η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Νight Show». Η παρουσιάστρια, κάνοντας τον δικό της απολογισμό, μιλάει για τη μέχρι τώρα πορεία της στην τηλεόραση, τις αρνητικές φήμες, αλλά και τα λάθη. Επίσης, αποκαλύπτει τι είχε συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό για να πάει στο «Survivor». 

«Όταν μου είπαν να πάω στο Survivor δεν είχα κάνει καμία συμφωνία για το My Style Rocks», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για τις φήμες που την ήθελαν να ζητά ανταλλάγματα από τον Τούρκο παραγωγό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υποτιθέμενης σχέσης της παρουσιάστριας με τον Ατζουν Ιλιτζαλί. «Αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά. Όταν το είδα δεν ασχολήθηκα. Όταν με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα. Δεν έχει καμία δόση αλήθειας. Δεν νομίζω ότι θα με συνέφερε να αφήνω μια τέτοια φήμη να ισχύει, ότι έχω δηλαδή μια εκπομπή, αν κάτσεις να το σκεφτείς, εξαιτίας της σχέσης μου. Δηλαδή, ότι πάλι είμαι άχρηστη και ότι κάποιος μου έδωσε κάτι. Δεν ήταν ωραίο, απλά είπα να κάνω πλάκα», σημείωσε η Κωνσταντίνα, που μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα.

The 2night showΓρηγόρης ΑρναούτογλουΚωνσταντίνα Σπυροπούλου