Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο με το βίντεο μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ
NewsroomΟ Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στο Instagram με νέα ανάρτηση, λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεό του μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, το οποίο συγκέντρωσε πλήθος αντιδράσεων στα social media.
Το νέο βίντεο
Ο τραγουδιστής είχε βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης στα social media, όταν ανάρτησε βίντεο στο οποίο ερμηνεύει το νέο του κομμάτι με τίτλο «Ρεύμα», έχοντας ως φόντο το εμβληματικό αξιοθέατο του Παρισιού.
Η επιλογή του προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς η γαλλική πρωτεύουσα βρισκόταν εκείνη την περίοδο στο επίκεντρο μαθητικών και φοιτητικών κινητοποιήσεων, με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν την ανάρτησή του.
Το βράδυ της Τρίτης 20 Οκτωβρίου 2026, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα ακόμη τραγούδι του, με τίτλο «Μετανάστης».
Η νέα ανάρτηση ήρθε λίγες ημέρες μετά τον θόρυβο που προκάλεσε το βίντεο με το «Ρεύμα» και αιφνιδίασε τους θαυμαστές του. Ο τραγουδιστής, πάντως, στη συγκεκριμένη δημοσίευση παρουσίασε νέο μουσικό υλικό, χωρίς να είναι γνωστό αν σκοπεύει να τοποθετηθεί δημόσια για τις αντιδράσεις που προηγήθηκαν.
- «Χάνουμε τα μαθήματά μας για να σας διδάξουμε»: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί
- «Δεν είχαμε λεφτά για κηδεία»: Συνελήφθησαν τα αδέλφια που έθαψαν τη μητέρα τους σε χωράφι - Τι είπαν
- «Είμαι ο Ζάμπι, με λένε "μαύρο"»: Συγκλονιστική μαρτυρία μαθητή από το Πακιστάν για τον ρατσισμό και τα διαλυμένα σχολεία
- Gorila Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που εμφανιζόταν ως υποψήφιος ενοικιαστής και στραγγάλιζε τα θύματά του