Sharon Osbourne: «Επισκέπτομαι κάθε μέρα τον τάφο του Όζι - Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του»
NewsroomΗ Σάρον Όσμπορν (Sharon Osbourne) μίλησε για τον δύσκολο δρόμο που διανύει μετά τον θάνατο του συζύγου της, Όζι Όσμπορν (Ozzy Osbourne), αποκαλύπτοντας πως εξακολουθεί να επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του. Όπως εξομολογήθηκε, η απώλειά του είναι κάτι που δεν πιστεύει ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ, προσπαθώντας πλέον να μάθει να ζει με την απουσία του.
Η δυσκολία της απώλειας
Η χήρα του θρύλου της ροκ παραχώρησε συνέντευξη στο BBC, η οποία δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Όπως εξήγησε, ο τραγουδιστής, ο οποίος πέθανε στις 22 Ιουλίου 2025 σε ηλικία 76 ετών, παραμένει καθημερινά στη σκέψη της. «Έχεις χάσει τον έρωτα της ζωής σου, επομένως δεν ξυπνάς μια μέρα και λες “τώρα είμαι καλά, θεραπεύτηκα”. Δεν το ξεπερνάς ποτέ. Μαθαίνεις, όμως, να ζεις με αυτό και αυτό προσπαθώ να κάνω. Είτε μένεις κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και δεν βγαίνεις ποτέ είτε αποδέχεσαι αυτό που συνέβη, συμφιλιώνεσαι μαζί του και συνεχίζεις», είπε η 74χρονη.
Η τελευταία κατοικία του Όζι Όσμπορν βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας, στο Μπάκιγχαμσαϊρ της Αγγλίας. Η Σάρον εξήγησε ότι δεν ήθελε ο σύζυγός της να ταφεί σε δημόσιο κοιμητήριο, καθώς επιθυμούσε να αναπαυθεί με ηρεμία, μακριά από τη συνεχή προσέλευση θαυμαστών. «Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω τον Όζι σε δημόσιο κοιμητήριο. Έχω δει τι συμβαίνει με άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο. Δεν υπάρχει ηρεμία, επειδή ο κόσμος θέλει να έρχεται και να αποτίει φόρο τιμής. Αυτό συνεχίζεται διαρκώς και ήθελα ο Όζι να αναπαυθεί», ανέφερε.
Όταν ρωτήθηκε αν επισκέπτεται τον τάφο του, απάντησε: «Φυσικά, κάθε μέρα. Μπορώ να τον βλέπω από το παράθυρό μου».
Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που εξασφάλισε το περιοδικό People, ο τραγουδιστής πέθανε από καρδιακή ανακοπή και οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ως συνυπάρχουσες αιτίες αναφέρονταν η στεφανιαία νόσος και η νόσος του Πάρκινσον.
- Χωριάτικο: Χειροπέδες στον πρώην συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ρίζο Ρίζο - Ήταν το «δεξί χέρι»
- Pizza Fan: Είχαν «πληροφοριοδότη» μέσα από την ΑΑΔΕ; Ζητά στοιχεία από την ΕΛΑΣ ο Πιτσιλής
- «Ο κ. Αντάρας τα έκανε μαντάρα»: Στον «αέρα» οι εργαζόμενοι της Pizza Fan - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
- Χρυσή Μπάλα 2026: Η ώρα της απονομής στο Λονδίνο - Τα φαβορί και όλοι οι νικητές από το 1956