Lifestyle|13.11.2018 10:52

Τα ζώδια της Τρίτης (13/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το τετράγωνο της µε τον Ουρανό ανάδροµο στο ζώδιό σου υποδηλώνουν επαγγελµατικές ανατροπές. Ισως ακυρωθεί ένα επαγγελµατικό ραντεβού και θα εκνευριστείς. Το απόγευµα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και χαλαρώνεις. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη ανεβάζει τη διάθεση.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φτιάχνει τη διάθεση, όµως το τετράγωνό της µε τον Ουρανό ανάδροµο στον Κριό σηµαίνει πως «κάτι» σε κρατάει πίσω. Ισως µάθεις κάποιο νέο! Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει τα επαγγελµατικά στο προσκήνιο.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στο µυαλό αναµνήσεις που ενοχλούν. Το τετράγωνό της µε τον Ουρανό ανάδροµο στο ζώδιο του Κριού υποδηλώνει πως φίλος/η σού δηµιουργεί εκνευρισµό. Το πέρασµα της Σελήνης στον Υδροχόο σε ευνοεί. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρει γύρω σου ανθρώπους που σε θαυµάζουν!

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το τετράγωνό της µε τον Ουρανό ανάδροµο στον Κριό δηµιουργούν επαγγελµατική ένταση. Η διάθεση αλλάζει καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει εσωστρεφή. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη βοηθάει να βρεις ενέργεια και ευχαρίστηση από την καθηµερινότητα.

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει θεαµατική έξοδο! Το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως εκνευρίζεσαι µε θέµα σχετικό µε το εξωτερικό. Το πέρασµα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου σηµατοδοτεί νέα από συνεργάτες. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη λέει πως τα νέα είναι καλά!

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ευνοεί καθώς είσαι ζώδιο της γης, όµως το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ουρανό από τον Κριό δηµιουργεί µικροθέµατα. Το απόγευµα η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει καθηµερινή υποχρέωση. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ό,τι και να προκύψει θα ασχοληθείς µε ό,τι σου αρέσει

Ζυγός

Στο µυαλό βρίσκονται οι δικοί σου, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω δίνει προτεραιότητα. Το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως κάποιος συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου θα σε εκνευρίσει. Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα αισθηµατικά. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει νέες γνωριµίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω υποδηλώνει ότι υπάρχουν συζητήσεις µε το περιβάλλον σου. Το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ουρανό από τον Κριό φέρνει ξαφνική αγγαρεία δηµιουργώντας εκνευρισµό. Το απόγευµα η Σελήνη στον Υδροχόο και το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη σηµαίνει οικογενειακή επίσκεψη.

Τοξότης

Μην κάνεις λάθος µε τα οικονοµικά καθώς το τετράγωνο της Σελήνης στον Αιγόκερω µε τον ανάδροµο Ουρανό στον Κριό δηµιουργεί θέµα. Το απόγευµα η διάθεση αλλάζει στο καλύτερο, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου φέρνουν νέα. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία στο ζώδιό σου ευνοεί νέες γνωριµίες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί ένταση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως δεν «γλιτώνει» ούτε η οικογένεια! Το απόγευµα η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον στα οικονοµικά. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη «κλίνει» προς όφελός σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ουρανό από τον Κριό υποδεικνύουν να προσέχεις µε τις συζητήσεις. Το απόγευµα η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθάει να διαχειριστείς καλύτερα τις διαφωνίες! Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει δίπλα σου φίλους, βοηθώντας να φτιάξει το κλίµα αλλά και η διάθεσή σου.

Ιχθύες

Είχες φιλικές επαφές καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω σε έστρεψε εκεί! Το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως αναστατώνεσαι µε ζήτηµα ανάµεσα σε εσένα και φιλικό πρόσωπο. Το απόγευµα η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί εσωστρέφεια. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει ευχάριστο επαγγελµατικό νέο.

ωροσκόπιοζώδια