Lifestyle|04.06.2019 14:06

Διαζύγιο Σακίρα - Πικέ: Η απάντηση της ποπ σταρ λίγο πριν το δικαστήριο (pic)

Newsroom

Δεν βλέπουμε συχνά φωτογραφίες τους στον Τύπο, αλλά η είδηση ότι η Λατίνα ποπ σταρ Σακίρα και ο σύζυγός της ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ χωρίζουν βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Οι φήμες για την προσωπική ζωή του ζευγαριού είναι συχνές και τα τελευταία χρόνια τα δημοσιεύματα μιλούν συνεχώς για προβλήματα, δικηγόρους και «τρίτα πρόσωπα».

Το ζευγάρι ποτέ δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι, όμως η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει βρει τον δικό της τρόπο να «διασκεδάσει» τα κουτσομπολιά που τη θέλουν να παίρνει τα δυο της παιδιά και να αφήνει τον Πικέ «στα κρύα του λουτρού»

Μία φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάστηκε θετικά από τους ακολούθους της και τους θαυμαστές του Πικέ. 

Δείτε την ανάρτησή της:

T

Οι φήμες για το διαζύγιο δεν είναι το βασικό πρόβλημα της Σακίρα αυτό το διάστημα. Η ποπ σταρ έχει κληθεί να παρουσιαστεί στις 12 Ιουνίου σε δικαστήριο στην περιφέρεια της Βαρκελώνης για φερόμενη οικονομική απάτη ύψους σχεδόν 14,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Το δικαστήριο της περιοχής Εσπλούγες δε Λιουμπρεγάτ έκανε «δεκτές τις διώξεις της εισαγγελίας» σε βάρος της τραγουδίστριας, ανακοίνωσε το ανώτερο δικαστήριο της Καταλονίας, περιφέρειας της βορειοανατολικής Ισπανίας όπου η τραγουδίστρια συζεί με τον Πικέ. Η ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 12 Ιουνίου στις 10.00 τοπική ώρα.

Η εισαγγελία κατηγορεί την Σακίρα ότι δεν πλήρωσε τους φόρους της στην Ισπανία για την περίοδο μεταξύ 2011 και 2014 παρότι διέμενε εκεί, σύμφωνα με την εισαγγελία. Οι διώξεις αφορούν ωστόσο μόνο την περίοδο 2012-2014, καθώς οι υποθέσεις που χρονολογούνται το 2011 έχουν ήδη παραγραφεί.

ΣακίραΖεράρ Πικέ