Lifestyle|04.06.2019 16:44

Τάσος Τεργιάκης: «Με την Ελένη Μενεγάκη μιλάμε μόνο επαγγελματικά» (vid)

Newsroom

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Τάσος Τεργιάκης βρίσκεται καθημερινά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τα αφιερώματά του πάντα σχολιάζονται και λαμβάνουν θετικές κριτικές. Ωστόσο, για τον ίδιο και την οικογένειά του δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. 

Ο δημοσιογράφος του Alpha μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ παράλληλα σχολίασε την απόφαση του Γρηγόρη Γκουντάρα να μην αναφερθεί καθόλου στη διάσημη παρουσιάστρια στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στα social media πριν αποχωρήσει από το κανάλι της Κάντζας.

T

«Είμαι σχεδόν δέκα χρόνια στην Ελένη Μενεγάκη. Δεν έχω με κάποιον ιδιαίτερους δεσμούς. Με την Ελένη μιλάμε επαγγελματικά, αλλά δεν μιλάμε επί προσωπικού. Νομίζω ότι ο σωστός επαγγελματίας πρέπει να μείνει σε αυτό για το οποίο πληρώνεται», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

T
T

«Ένας άνθρωπος που είναι είκοσι χρόνια στην τηλεόραση, έχει απαιτήσεις από τους ανθρώπους που έχει δίπλα του. Έτσι, κάνει και η Ελένη που ξέρει ακριβώς τι μπορεί να δώσει ο καθένας μας», συμπλήρωσε.

Τάσος ΤεργιάκηςAlpha TVΕλένη Μενεγάκη