Lifestyle|04.06.2019 21:22

Στα «χαρακώματα» οι κόρες της Λάσκαρη για την περιουσία της ηθοποιού (vid)

Newsroom

Τα χρέη της βίλας στο Πόρτο Ράφτη ήταν η αφορμή για την ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου, φέρνοντας στο φως αγιάτρευτες πληγές που μπορεί η Ζωή να τις έκρυβε, δεν επουλώθηκαν, όμως, ποτέ

Το μεσημέρι της Τρίτης (4/6), στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε μια ξαδέρφη των δύο γυναικών, η οποία τοποθετήθηκε επί του θέματος και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. 

«Αυτό που πρέπει να καταλάβει η Μαρία Ελένη πως δεν είναι το μοναδικό παιδί της Ζωής Λάσκαρη. Η Μάρθα περνά δύσκολα. Δεν εργάζεται. Δούλευε ένα διάστημα, αλλά αυτή την περίοδο δεν μπορεί να δουλέψει γιατί έχει τρεξίματα με την περιουσία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ξαδέρφη των δύο γυναικών.

Τον Δεκέμβριο του 2018, εστάλη ένα εξώδικό από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη Μάρθα, σύμφωνα με το οποίο την καλεί εντός δύο ημερών να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών της κατοικίας, προκειμένου να την επιδείξει σε υποψήφιους αγοραστές, αλλιώς θα προέβαινε σε αντικατάσταση της κλειδαριάς. Αυτό συμβαίνει γιατί το σπίτι ήταν προς πώληση. 

«Η Ζωή κρατούσε όλη την οικογένεια. Από την ημέρα που πέθανε, αμέσως όλοι άλλαξαν συμπεριφορά προς τη Μάρθα. Όλη αυτή την ιστορία με τα εξώδικα δεν τη ξεκίνησε η Μάρθα, αλλά η Μαρία Ελένη. Είναι πολλά τα θέματα. Είναι και οικονομικά. Είναι και συναισθηματικά. Είναι περίπλοκη κατάσταση», συμπλήρωσε. 

Ζωή Λάσκαρη